Vukadinović: Izbori u junu su ulje na vatru

Ostavite komentar


  1. Pravo govori čovek, ali bojim se da (više) nema ko da čuje.
    Bojim se da smo mi prešli onu tačku sa koje više nema povratka i da više niko ne može da spreči događaje koji nam se spremaju i jedine opcije će nam biti ili masovno iseljavanje ili građanski rat!
    Pošto nas je, pored svih ostalih mogućih malera, pogodila i svetska pandemija, masovno iseljavanje ne izgleda moguće u neko dogledno vreme (godina do dve), izgleda da ćemo se ovde međusobno baš žestoko ćerati . A kad Srbi počnu da se međusobno ćeraju, zna se kako to izgleda – vro, vrlo ružno!

      1. Ti znaš šta ja priželjkujem, a da ja ne moram čak ni da to sam kažem?
        Ma, svaka tebi čast, mora da ti je to u familiji, nasledio si od svoje babe Vange?
        Ali vidi, imam i ja neki dar pogađanja: ti si botina, je li tako? I to ona baš priglupa?

  2. Svakako će biti veoma zanimljivo posmatrati Srbiju 2 nedelje nakon izbora, kada budemo imali 20-ak posto zaraženog stanovništva. Naime, čini se da niko ne razmišlja o glasačkim mestima kroz koja treba da od 8 do 20 časova prođe obično oko 1.000 osoba potencijalno zaraženih koronom. Hoće li svako da dezinfikuje za sobom?

    1. Evo, ja razmišljam i zato mi ne pada ni na kraj pameti da ulazim u relativno malu prostoriju gde ceo dan boravi njih 10-15 iz komisije i gde je ko zna koliko desetina ili stotina njih pre mene prošlo, kašljalo, kijalo i balavilo po nameštaju koji ja treba da dodirujem.
      Ako me je Vučič držao skoro dva meseca u strogom kućnom zatvoru „za moje dobro“ i tako me spasao „sigurne smrti“ (ili bar tako tvrde njegovi botovi), zašto bih mu ja sad sve to pokvario i fasovao virus?
      Nema šansone ni da ustajem u gluvo doba da bih bio prvi na glasačkom mestu. Vampirskog šopinga u 4 ujutro mi je dosta za ceo ostatak života!

      1. Necu na izbore ali ne zbog korone koja je svakako lazna bolest. BOJKOT!

  3. Pa i veliki deo opozicije je dao odobrenje za taj dan, protiv su bile samo manjinske stranke tip PSG, ali ipak su na kraju pristali i oni.

    1. Koga briga za stranke, ovde je reč o samosvesnim građanima. BOJKOT.

    1. Mislis da nema veze,a? Nista gluplje nisam cuo..ti sendvici uopste nisu zdravi. Videces jednog dana i sama.

    1. Mora samo da se umre…jednog dana. BOJKOT.

  4. Zivot ide dalje, epidemija je prisutna i sada je sve na svesti i savesti nas gradjana. Uz mere prevencije koje smo dobili od strucnjaka kampanja ce proci sasvim ok.

    1. Pogodila si, građani će ostati u svojim kućama 21.juna. Odgovor naš je BOJKOT.

  5. Nema intervju-a sa Boškom?
    Da li DANAS podržava aktuelni režim I zašto?

  6. Ma daj da se isceramo vise. Ja samo cekam inicijalnu kapislu. Lazovi, manipulatori, lopovi, falsifikatori diploma u svakoj normalnoj državi trunu u zatvoru. Vreme je da tako bude i u Srbiji. Pričam sa običnim ljudima oko mene i većina tako misli. Mi spasavamo buducnost nase dece, a za decu uvek treba biti spreman i na zrtve.

    1. Žrtvuj se 21.juna i ostani kod kuće. BOJKOT.

  7. Ovima iz opozicije ne odgovara nijedan termin za održavanje izbora, jer su svesni da im je podrška birača sve manja i manja upravo zbog toga što nemaju nikakvu drugu politiku osim propagiranja nasilja. Sada se svi oni vade na koronavirus, a do juče su pozivali narod na neposlušnost i na nepridržavanje mera koje je prepisala medicinska struka. Koga oni više lažu.

  8. Epidemioloska situacija je sasavim stabilna da izbori mogu da se odrze u junu, a to sto vi niste spremni i nikada necete biti je sasvim druga stvar.

      1. Nije poenta u epidemioloskoj situaciji nego da nikada necete biti spremni.

  9. To sto se desava ispred skupstine je samo glupost zamisljena u glavi opozicije jer oni jedino to znaju da rade, da bojkotuju i protestvuju.

  10. Hvala Bogu borba sa korona virusom se privodi kraju i ostvarili su se uslovi za odrzavanje izbora , tako da uz savete strucnjaka nema nikakve bojazni po zdravlje ljudi.

  11. Činjenica je da opozicija nema onoliku podršku za bojkot, koliko bi želela, pa sada zato potenciraju odlaganje izbore po svaku cenu, čime bi se kupilo vreme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.