Vukadinović: Koju korist imaju građani od bojkota

Ostavite komentar


  1. A sta dobijaju građani kada stranke za koje gledaju dobiju na izborima 2-5-7% glasova? Šta dobija bilo ko ko ne glasa za SNS?

  2. kakvu koris imaju građani od poslanika koji krše sve norme pristojnog ponašanja, bojkota skupštine, bojkota izbora sramnog i divljačkog ponašanja u skupštini.

    1. Pusti ti novine Danas, vrati se ti svom informeru i kuriru. Tvoje kefalo tamo pripada.

  3. A koju, Vukadinoviću, korist imamo ja i moja porodica što godinama izlazimo na izbore, osim što dajemo legitimitet ovoj psihopatskoj vlasti, koja beskrupulozno manipuliše neukim gradjanima i lažira izbore!Molim te objasni mi da bih ja objasnio mojoj porodici.
    A ja znam koju ti ličnu korist imaš od poslaničkog mesta u skupštini koja vas iz opozicije ponižava i kao poslanike i kao ljude.

    1. Potpuno se slažem sa Vama. Baš me zanima kako će vlast da “namakne“ 3.350,000 glasača (oko 50%) i dobije bilo kakav legitimitet ?!? Bojkot je prvi korak, a posle… videćemo. Nema novog Đinđića da sve to nekako uobliči i organizuje, ali… o tom potom.

  4. Zasto bi gradjani od izbora imali korist? Zar izbori nisu trka u kojoj po tacno odredjenim pravilima pobedjuju najbolji? Zasto bih ja glasala kada moj favorit ima vezane noge, a konkurent bezgranicnu prednost i sudije koje za njega navijaju? Gdin Vukadinovic to veoma dobro zna, ali iako je kao protiv vlasti, nije se gadio od raznih vratolomija ne bi li se domogao poslanicke plate. Tako ce da mu prija i ovo spustanje cenzusa, pa cemo videti kome ce se prikljuciti.

  5. „Da ne zna koju korist gradjani imaju od bojkota“?Imace istu onu korist kao da su izasli na izbore.

  6. Vukadinoviću, ja sam mislio da ti bolje od prosečnog naroda vidiš izborne marifetluke ove vlasti zarad održanja na pozicijama. Bojkot je udar na marifetluke, podvale i ucene u predizbornom i medju izbornom periodu. Bojkot mora trajati dokle god se ne u pristoje svi činioci oko izbora u Srbiji, u protivnom ovo je samo duvanje u balon SNSa.

  7. G-dine Vukadinoviću, baš hoću da bojkotujem izbore. Baš me zanima od čega će živeti džabalebaroši koji ne uđu u Skupštinu. Oni koji nešeto i ynaju i vrede mogu živeti i bey toga da budu poslanici u Stradiji.

  8. Mora da su velike plate poslanika i velike privilegije kad vam nista nije vazno. Morate znati da ima ljudi kojima ponos mnogo vise znaci od para i ne prihvataju laznu demokratiju ni po koju cenu. Oni na kraju pobedjuju a ti ces im se pridruziti i preporuciti sebe za poslanika. Eeeeeeeeee!

  9. Izbori bi trebalo da odgovaraju onima koji prelaze cenzus. A da ne odgovaraju onima koji tesko ili nikako ne mogu do cenzusa. I gle cuda. Ne izlaze bas oni koji sigurno prelaze cenzus. A cenzus se spusta da bi ga presli oni koji ce ga i na ovakav nacin tesko ili jedva preci. Ne valja ti logika Djordje. Stvar je u principima. Neko ih ima, a neko nema.

  10. Ulizico, idi kod Vucica! Opozicija nije nikada imala veceg ulizicu od tebe! Ti u tome sijes i Cedu i Canka, da ne govorimo o ulizici poljoprivredniku koga svinje zvacu svaki dan….

  11. U ovoj situaciji , samo bojkot . Pozivam Živkovića i Tadića da se pridruže bojkotu , bez obzira na njihov trenutni rejting , to bi bila velika stvar

  12. Gospodine Vukadinoviću razumem ja vas zašto ubedjujete one koji su odlučili da bojkotuju izbore vi ste tu računali da budete na njihovoj listi, i sad imate problem, ovi koji hoće na izbore ( Čeda,Živković,Šapić i ostali) ne mogu ni 2% da skupe, tako da ostajete bez mandata, a ja sada vaš bojkot ne bi nikako prihvatio.

  13. Kakvi su nam političari (kakva nam je vlast, uh, tek to je za priču) građani nikad ne dobiju ništa (ne računam Crvenoga Bana), sem ako nije u pitanju nekakvo podmićivanje, korupcija, ma znate na šta mislim. Ali zato političari dobijaju sve, i zato nikako (ti kojima je politika sisa, a to je većina) ne žele bojkot.

  14. Nazalost u opoziciji ima i ovakvih koji bi za mrvice sa stola diktatora ucinili sve pa i prodali ono sto nemaju obraz.Kad bi svi bojkotovali diktator bi zacas pao i toon zna ali zato zna da medju opozicijom ima onih koje moze kupiti.Bojkot ce doneti to da se vidi ko je vera ,a koo nevera ,a i to mnogo znaci.Za narod koji ne zeli da obori diktatora dovoljno je i to da se pokazu tragovi u snegu.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 10

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.