Vukadinović: Nikolić i Vučić neće rizikovati otvoreni sukob

*Jeremić jedini može da se nada drugom krugu *Dačić će pokušati da izdejstvuje krupne političke koncesije za odustanak
Direktor Nove srpske političke misli govori za Danas o predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Dve stvari mi se dopadaju u ovoj izjavi.Prva "režim nije loš" i druga "da ste nesposobni i nekompetentni ".

  2. Od pocetka se znalo da opozicija nece moci da se dogovori oko zajednickog kandidata. Svejedno nemaju nikave sanse ni zajedno ni odvojeno jer je narod odavno izgubio poverenje u njih, dokazali su da im je samo spostveni interes bitan.

  3. Opozicija nema sanse. Aktuelna vlast je visoko pozicionirana u svim javnim i nejavnim anketama medju gradjanima. Gradjani su rekli jos koliko prosle godine za koga su.

  4. Braco Srbi,molimo se Bogu da pobedi gospodin Sasa Jankovic,jedini moralan,posten covek kome je stalo do Srbije i njenih gradjana i da polako se oslobadjamo ovog velikog zla koje je sad na vlasti. Neka nam Gospod Bog pomogne,

  5. Za razliku od opozicije koja nije uspela da se dogovori oko jednog zajednickog kandidata,Vucic i Nikolic sigurno nece narusiti odnos koji je gradjen godinama unazad,iznaci ce oni dogovor kao i do sada.

  6. @Pera… Pero ne treba da se molimo Bogu, nego da izadjemo na izbore i oslobodimo se ove posasti koja nas je snasla, nazalost zahvaljujuci i nama samima. Znam jako mnogo ljudi koji koji su ogorceni na ovu vlast a ne izlaze na izbore, sto je po meni velika greska. Kada bi sav normalan svet izasao na izborte ovi ne bi imali sanse. U pamet se braco Srbi!

  7. Nadam se da ni jedan srbin sa kosova nece dati prevarantima glas ,niko nas nije ovako jeftino prodao od 2000 na ovamo kao Vucic i njegova koalicija,svi na izbore.

  8. CRNOGORSKO-RUSKI MODEL. Palamuda ne može da se odrekne Grobara, jer je čitavoj toj prekodrinskoj bulumenti kvisling poteban kao viza za Srbiju. Dakle: Vučić – predsednik, Nikolić-premijer (sic), do sledećeg glasanja. A onda će da se razmene, pa "Jovo-nanovomo". To se u narodu zove Mica-trakalica.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.