Vukadinović: Novi ministri će biti Vučićevi ađutanti

Ostavite komentar


  1. Postovani Djordje, termin adjutanti, je malo prejak, ima isuvise konotacije o potrebnom znanju za obavljanje duznosti. Probao bih sa izrazima CAUSI ili EVLET EFENDIJE. Svako dobro i budite zdravi.

  2. Ksko ovaj prepametni Djoka vlah sve zna i pogadja kao baba vanga a nemoze dobiti ni procenat glasova biraca a kamoli preci cenzus.
    Pokusava na sve nacine biti u zizi desavanja alu to jedino moze kod nekih medija i novina koje mu daju znacaj bez ikakvog pokrica.
    Sto stranaka sto pokreta te odmetnutost od stranke kao toboz samostalni poslanik a nije svesan da ne predstavlja ni svoju porodicu a ni vecu mesnu zajednicu.

  3. Gledao sam u Utisku Vukadinovica negde 2012-2013 kada mu je Teofil Pančić govorio sa kakvim ljudima imamo posla. Govorio je kakvu sramotu od ljudi je Srbija izglasala. Vukadinovic je imao veliko razumevanje za Nikolica i Vučića. e Vukadinoviću, malo je kasno da sada pričaš o diktaturi. Ima na jutjubu ko hoce da pogleda

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.