Vukadinović: Vlast samo optužuje, a nikog ne procesuira

Ostavite komentar


  1. Dobro što su režimlije spomenule radio fokus svinjoglavog đuke pred izbore 2011te i 2012te, koji je slobodno bljuvao i kenjao po svemu i svačemu u Srbiji jer možeš misliti komunoradikali nikad nisu bili na vlasti i zašto im ne damo šansu, pa kao on sam eto nikad nije bio ni u jednoj stranci i nikog ne podržava otvoreno samo je delija sa severa i proziva botu tadića. Lažljivo pseto je bio i ostao prljavi komunoradikal i to pokušava da sakrije i dan danas. Taj radio je pokrivao celu teritoriju grada beograda sa svim opštinama po obodu, pola južnog banata i jugoistočni
    srem, severni deo šumadije i podunavski deo do gradišta, uz smederevo i požarevac, pa vidite da li je to bio baš tako naivan i bezazlen mali pljuvački radio ili nešto mnogo gore. Proturala se propaganda međ’ patriJotama, komunofašistima pa čak i anarhistima da je snosovska banda pravi spas za njih da se konačno domognu vlasti uz stodljive najave da imaju podršku spolja. U isto to vreme dok je fokus bljuvao i pljuvao po svemu što je protiv te komunoradikalske bagre, dotle su snosovske junoše uredno visile na svim većim i regionalnim televizijama u debatnim emisijama šireći svoju lažljivu propagandu obećavajući kule i gradove građanima i sluđenom narodu koji je opravdano bio razočaran postignutim u tom trenutku od strane tadićkoferčetove koalicije. Toliko o tome da se ne zaboravi.

  2. Vlast samo blati i satanizuje političke protivnike, ništa drugo ih ne interesuje u cilju opstanka na vlasti.

  3. Neznam zašto pominjete Đuku u negativnom kontekstu.On je moler i pošteno zarađuje .Ko bi radio kao on u Lutriji Srbije i krečio posle ponoći da završi posao dok ovi što ga kritikuju uveliko spavaju.

  4. Naprotiv, vlast kaze da opozicija samo optuzije i fabrikuje afere ali bez ijednog dokaza. Stoga, kazu dalje, krivicna prijava Vucicevica spram sns lidera. Cinjenica je da na obe strane pljuste optuzbe, onako pausalno. E sad, opozicija je ta koja bi, posto pretenduje na vlast, trebala da vadi papire sa pecatima i stambiljima kao dokaze, pred kamerama. Ali to na zalost opozicionara cesce radi vlast. Ili oni koji su otpali iz vlasti kao gospodja mama i sin Obradovic. Ni poredjenje sa Drajfusom nije na mestu. Jer je Esterhazi odavao tajne Nemcima koji su potukli Francuze. Kao kada bi kod nas neko odavao tajne nato i Amerikancima. Pa ga skleptali na Ibarskoj. Obicnim gradjanima ostaje da prosude sami: da li je Stefanovic senior imao veze sa oruzjem? Da li je Djido u znoju lica svog zaradio krvavim radom sve svoje milione? Sta je od toga nas vise ocepilo? Toliko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.