Vuletić (GDF): Ne podržavam akt o nenapadanju u opoziciji, poražavajuća kandidatura Jankovića

Ostavite komentar


  1. Bosko Jaksic? Neka GDF stavi jos i Sonju Biserko medju nosioce liste i imace jedno 50 do 60 glasova na republickom nivou. Koju to „politiku“ nudi GDF? Onu koju ce im diktirati jedna odredjena interesna grupa iz SAD u Srbiji poznata po Klintonu, Olbrajtovoj i slicnima? Neka hvala.

  2. Pominjes Vladetu kao kadar DSS-a, a zaboravio si gde je bio I ciji je bio Basara tada.

  3. Biti konzervativni demokrata i ostati takav je za poštovanje, o Basari govore njegova dela takođe, nisu za poređenje.

  4. Jankovic je covek bez ambicija, covek priznaj4e da nije to za njega, pa godine, pa demokratski teret… Jois gore je imati coveka sa vojnickim mozgom, makar bio i najjaci elektricar, taj nije demokrata po difoltu,zar ne. nemamo boljih medju tolikim mladjim, obrazovanim, evropejcima?!

  5. Naravno da nisam ni približno učen kao gospodin Vuletić . Ali nikako ne mogu da shvatim , da smatra da je mana nekog čoveka , što je bio član , u ovom slučaju DSS . Prezirem sve sekte i takozvane partije . Ali cenim ljude ! Ima u svakoj partiji dobrih i loših ljudi . Gospodina Jankovića cenim zbog drugih stvari , a ne zato što je dobro ili loše radio u DSS .

  6. Upravo tako, sramota je da nam naturaju Jankovica. S druge strane, Basara kao gradonacelnik, ucio bi se turski ponovo u skolama, posto mu je omiljen.

  7. To samo govori da niste protiv ovog režima, takvim pristupom nećete imati ni 100 glasova u celom bg.

  8. Ako je gradonačelnik Beograda treća figura po značaju u državi, a šta su onda rukovodioci Vojvodine (predsednik Vlade i Skupštine APV), da li su oni poslednja rupa na svirali (kao što, uostalom, Vojvodjani sebe doživljavaju u odnosu na druge u Srbiji)?

  9. dobro da ste pokazali pravo lice. nadam se da ima da odete sto pre na smetliste politicke istorije!

  10. Delovi Beograda nemaju pristup pijaćoj vodi i kanalizaciji, ali zato hoće gospodin da se bavi nekakvim nelegalno naslikanim „muralom“ na fasadi. Umesto da se pomogne Beograđanima oko izolacije prozora, na primer, radi uštede energije i smanjenja zagađenja vazduha, on govori o „muralu“. U kom univerzumu žive ovi ljudi…

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.