Vuletić: SZS nije vlasnik ulice i pobune građana

Član GDF za Danas o tome zašto je učestvovao na protestu u Požarevcu

Ostavite komentar


  1. Rece: „opisali stanje države i društva u kojem živimo – korupcija, razvaljene institucije, apsolutna kontrola medija i javnog prostora, besperspektivnost, pojava marginalnih ličnosti (Jutka, Simonović) na visokim funkcijama“….Svakako, ali i da se vlast hiljadu puta promeni, kao sto ce se ionako promeniti, nista se u gore pomenutom sledu nece (znacajnije) poboljsati! Nije za promene takve vrste potrebna druga vlast, vec malo drugaciji narod. Mi smo ipak malo vise Balkanci…! Da ne verujem u to jos uvek bih bio u njegovom blatu.

    1. Ned, na žalost se moram složiti sa tobom. Da mi smo Balkanci I ne, nećemo se promeniti. Imao si sreću i izvukao si se iz blata. Mnogi nisu mogli, iz raznih razloga. Ja lično sam tražio i dobio vizu za Kanadu i Novi Zeland, ali porodična situacija nije dozvolila.

  2. Takodje bi trebalo napomenuti i podsetiti da protesti nemaju jasne ciljeve ni konkretne predloge, sem smene Vucica, kao i da samo promovisu agresiju i nasilje

    1. Filip:Njihpv osnovni cilj da smene Vučića, a dobro znaju da nemaju nikakve šense.

  3. Čitam napisano i ne shatam, da Vi ne shvatate da je prvi i jedini cilj ovih protesta. Slažem se sa svim nabrojanim, ali hajde prvo da se smeni ovaj nakaradni režim , pa onda prelazna vlada da rešava sva pitanja koja ste naveli.Zašto bi se sve rešavalo, a ono što je najglavnije i dalje prisutno?

    1. Vi ne hvatate da sama promena rezima u Srbiji znaci samo slajfovanje u mestu ako se taj rezim ne natera na kljucne poteze. U tom slucaju ce sledeci sledeiti stare pogresne puteve i vi cete za pet godina kukati da se smeni i taj novi rezim.

  4. „Siromastvo je posledica delovanjem „nasih zapadnih prijetelja „koji su postavili marionete na vlascu da bi unistili drzavu a najlakse je stvarajuci siromastvo!“

    1. Tanja:Prošla su vremena kada su vlast u Srbiji postavljle strane sile. Sada vlast u Srbiji biraju njeni građani na izborima.

    2. Opet vam je Tanja kriv Zapad- trebalo bi prestati okrivljavati zapadne sile mraka, vec pogledati sebe u ogledalo i uraditi ono sto je neophodno: promena sistema pocinje od nas samih umesto “vadjenja” na druge.

  5. Svako ima pravo da protesuje i niko mu na tome ne može
    zabraniti. Jedino na tim protestima ne sme biti nasilja.

  6. Szs bolje da ima dobar plan i program,i da sa njime izadje pred skupstinu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.