Vulin: Ako Albanci reše svoje nacionalno pitanje i Srbi će rešiti svoje

Ostavite komentar


    1. Ta budala je dobio zadatak od svog „vrhovnog komandanta“ da okolo baca bojne otrove odn propagadnu maglu, jer se blizi trenutak da Srbija,
      zbog mira sa susedima,definise svoje granice. One su tu, gde i sada: Merdare -prema Kosovu i reka Drina -prema Bosni. Jednostavno za mnoge,.bacacima magle i prasine komplikovanost je stil vladanja.

  1. Sprema li VOlin sebi sigurno skloniste kada najavljuje ponovna resavanja nacionalnih pitanja na Balkanu.Vara se ako misli da bi u tom slucaju samo nasa deca ginula …

  2. Ova osoba je za hapšenje. Bilo šta da se desi NATO će reagovati a Rusi su daleko da mu pomoći mogu jer im treba dozvola NATOa, a nemamo more da se koristi medjunarodne vode. Pozivam organe da ivu osobu liše slobode jer narušava bezbednost države.

    1. Politička ,,elita,, srbije uz podršku SANU i pravoslavne crkve još od ’90 ,,uspešno,, rešava srpsko pitanje. Svi srbi će živeti u jednoj državi, u Srbiji, proterani, izbegli… Politika beogradske kvazi elite jeste zavadi, zakuvaj, posvađaj srbe sa komšijama, a posle glumi lažnog mirotvorca puštajući narod niz vodu…

  3. Iza ove „mudre“izjave stoji zaključak da će i Srbija u NATO,da bi svi Srbi živeli u NATO granicama i da je to preduslov za Veliku Srbiju?A kako ddolazi iz glave ministra vojske može da se tumači kao pretnja nabrojanim susedima,zveckanje oružjem,novim ratom na Balkanu(samo da ministar ne pobegne)?Dobro je što mi Vuline poznajemo, pa ne uzimamo to za ozbiljno,marketing je to i spinovanje pred sastanak u Berlinu.

  4. „Svi ćute, samo Srbija govori“, rekao je Vulin. Kad god sam usamljen u nečemu, zapitam se šta griješim.

  5. Svi resise svoja pitanja i svi formirase drzave, samo Srbija ne zna sta je i dokle je jer je vode idioti. I svi beze od nas kao od kuge.

    1. Eee bogomi @Dragane niko vam nieje kriv sami ste krivi. Dozvolili ste da vam drzavu vode Bosanski Srbi, Kosovski Srbi, Crnogorski Srbi…
      One sto iz Srbije birate, nije mi sto ih je Bog dao nego gde ih vi nadjete i dovedete da su vam GLAVI poput Vulina i Nikolica…
      Ako nemate boljih od Vulina i Nikolica onda stvar je preozbiljna i ako Srbiju nema ko drugi da vodi nego Bosanski Srbi stvar je jos gora….
      Nebi me cudilo da sledeci presednik Srbije bude Milorad Dodik…

  6. Makedonija je naucila od Srbije sta treba da radi.Srbija je radila sve suprotno od onoga sto Makedonija sada radi,cime je izgubila 15% svoje teritorije ili bolje receno komplet Kosovo zajedno sa Metohijom.Zato ministre pocni da brines brigu Srbije,Makedoniju ostavi njenim gradjanima.

  7. Stvari nisu tako jednostavne kako ovde neki diskutanti misle. Ovoga puta Vulin je u pravu ako se radi o nacionalnoj homogenizaciji zasto bi srpski narod bio manjina u drugim zemljama. Nemam nista protiv velike albanije ni protiv velike hrvatske svaki narod zeli da zivi sa svojim narodom jer se time oseca bezbedan i zasticen sa svim svojim pravima a ne da ga vecinski narodi proteruju i ponizavaju. Price o multieticnosti ne funcioniraju i ako zelimo mir mora biti svako svoj na svome. I ovaj poslednji rat je pokazao kada se voda zamuti svako ide svome jatu i narod bez potrebe gine. Naravno da se ova teorija ne svidja onima koji zele vladati drugima a jedino pravo svakog naroda na samoopredeljenje je garancija mira. Problem je u tome sto se negde ovo prava smatra tekovinom demokracije a ovde kao jeres da nismo mi mozda ljudi drugog reda.

  8. Bio sedmicu u rezervi pa bi odmah da se bije! Stani, bre, nije to vojna vezba, tetkino, tu se puc-puc za pravo, sa bojevim mecima, sine. Tu se gine, krv, plac, sine. Ne igraj se toga, dete, igraj se sa igricama na ajfonu, lego kockicama… Vucicu, skloni dete, ce napravi neku stetu!

  9. KOliko ja znam od istorije nikad na nacionalno pitanje nisu resavali dezerter, fikus i oazov

  10. Hodajuca groteska to je Volin.Ej dejan43 slazem se.Tetkino malo djubre poraslo pa se osamostalio.Nek ide malo u Kanadu da mu se razbistri.Ovde pravi samo maglu i mucninu.

  11. Nije mi jasno kako Vulin ima obraz da se pojavi i daje kritike bilo kome? Usao je u politiku bez jednog dana radnog staza, ministar odbrane bez sluzenja vojnog roka, vlasnik stana bez dinara ulaganja u isti. Moze li mi neko objasniti KO JE OVDE LUD?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.