Vulin: Ako Srbiju ne bi vodio Vučić, priznavanje Kosova bi bilo galopirajuće

Ostavite komentar


  1. Savet Vulinu je da se spusti na zemlju i prestane da prica ono sto prica.Nista on nije radio i uradio zbog Srbije nego zbog udobne fotelje.Treba mu odmor posle toliko funkcija koje je obavljao a nije ih zasluzio ni po kakvom osnovu.Zalosno je sto slicnih njemu ima na funkcijama u neuredjenoj drzavi Srbiji a ne zele da podnesu ostavke.

  2. Besmislena izjava ovog nacionalnog genija: nije bitno ko drugi, jeli, jer bilo ko drugi bi…

    Kakvo očigledno lupetanje.

  3. Pročitaj Briselski sporazum pa ćeš u njemu videti da im je Vučić sve predao. Kada se tome dodaju obaveze po osnovu sporazuma u Ohridu, jasno je da posle Vučića više nema šta da se preda Kosovu. Vučić je već obavio faktičko priznanje Kosova.

  4. Браво Вулине, јеси га вала одбранио, остали само дугмићи!

  5. Ti još lupaš u prazno,zar nije Kosovo nexavisna drżava?Kad si zadnji put bio u Kosovu?Zašto ne dolaziš itd itd…

  6. Ova moralna nakaza nikako da sjase sa nase grbace. Isao bi on kod Kanadske tetke, ali tamo mora da se radi, ne moze da se srbuje puno radno vreme.

  7. Црнокошуљашу треба рећи да је до сада 117 држава признало “ Косово „. Само верујем да он слабо слуша или слабо чита, можда мањак сивих ћелијица.

  8. Mira i Slobodan ,sps i jul su temelj propasti Srbije,KiM-a,društva,prosvete,vojske,policije,pio fonda,štednje gradjana,svega tetkino….

  9. @Niš ti stvarno verujes u bajke kada mislis da ce Hag privesti Putina,FSB je neumoljiva i neoprastajuca sluzba.

  10. Ti se sekiraš za sebe i svoju poziciju,tetkino dete,ne sekiraš se ti za narod sa kosova i metohije,a sta je sa onim narodom juznije od ibra,njih niko ne spiminje i nepita kako oni pidnose sve ovo ovih godina,dok je Mitrovica bila u boljoj situaciji,oni su bili prinudjeni da uzmi ks tablice,njihova dokumenta,i sve ostalo jer su morali,isvi ste cutali i dalje cutite povodom toga njih niko nevidi,i nepita ništa i nizašta,,sramota

  11. Vulin: Ako Srbiju ne bi vodio Vučić, priznavanje Kosova bi bilo galopirajuće
    Komentar: Zar ima nesto sto jos nije priznato od Srbije vodjena od Vučića !!!

  12. Doćiće dan kad ćeš mor
    ati da objasniš kako si doneo novac od tegke i da pokažeš kad si bio u Kanadi i kada. Sve je lako proveriti pa ti ni Čegevarin lik sa majice pomoći jako ćeš se iznenaditi kome ćeš polagti račun za svoja nedela sve ima kraj pa čak i SNS propala je čak i fašistitčka Nemačka a vala će te i vi.Samo polako i po zakonu.

  13. Veliki Che se u grobu okrece kada vidi kakvi crnokosuljasi i ekstremni desnicari,nacionalisti i sovinisti nose majice sa njegovim likom.Gomila najvecih propalica 21th Century promovisu pod njegovim likom ideje apsolutno suprotne idejama velikog i istinskog revolucionara i borca za slobodu.

  14. Ti si opet počeo pametovati,još onaj mister bin da nam se vrati preko bare pa smo obrali bostan.

  15. To je možda i zato sto većina gradjana i hoće da se prizna Kosovo, a Vučić odugovlači pošto mu od toga zavisi stolica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.