Sagovornici Danasa: Vulin govori ono što Vučić neće da kaže

O zahtevu ministra policije da se ulazak u Srbiju zabrani onima koji su u Skupštini Crne Gore glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Odličan tekst i uređivačka koncepcija da nikada nemate drugu stranu nego da uvek zovete samo one sagovornike koji isto misle! Bravo za Danas i nastavite tako jednostrano i subjektivno!

  2. Znači, ministar u CG se smenjuje zbog nepriznavanja genocida i taj čin je sasvim opravdan, ali nikako nije uredu kad srpski ministar reaguje na Rezoluciju o genocidu koju je ta ista CG usvojila. Čudno je to čemu danas svedočimo kako te, zbog šake para, dojučerašnji „brat“ izdaje i svoju čast jeftino prodaje.

  3. Uredjivačka politika ovog lista je da se zovu i ljudi koji nemaju istovetna politička mišljenja ali ti, drugi, nemaju dozvolu da iznose mišljenja koja nisu istovetna sa vodjom njihove SNS stranke.

  4. Srbija nece priznati genocid u Srebrnici, dok god se ne rizna genocid izvrsen nad nasim narodom u Jasenovcu

  5. Konačno bar jedna časna odluka.Obavezna zabrana ulaska u Srbiju i Republiku Srpsku Krivokapiću i kompaniji .

  6. Osnovati ministarstvo za balet. Vulina imenovati za resornog ministra(ako je moguce dozivotno) pa neka se seta po gradu obucen ko baletan. Eto turisticke atrakcije!

  7. Pa dobro šta je Vulin pogrešno rekao?
    Realno Crna Gora nam je zabila nož u leđa.

  8. „..Vulin govori ono što Vučić neće da kaže..“
    – Ili, u prevodu, ono što ne sme da kaže – uopšte ili javno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.