Vulin i Đorđević zamenjuju mesta

Ostavite komentar


  1. Vulka poznaje Julku sa cvetom u kosi pa moze da sredi dobijanje MIGova na pocek! Jer kasa je vec duze vreme prazna a bacuska vise nece kukuruz sa aflatoksinom, preprskane jabuke i trulo meso, vec KES!!! Toliko o drzavnistvu izgubljenog diktatora u vremenu i prostoru, patriotizmu naprednjaka i braci bacuskama…

  2. Skinite slike VULINA odasvud!!! Da ga više ne viđamo i ne slušamo ! Sklonite ga ! Tog kreketavog žapca koji ne zna da čak i dete misli pre nego što kaže… On nema pojma da razmišljanje uopšte postoji ….

  3. Ovo je kao u onom erotskom vicu u kojem su glavni akteri Putin, Medvedev i Julija Timošenko. E sad, ne znam tačno kako ide vic, ali je Putin ispao najpametniji, i sve je nadmudrio.

  4. Šta znam, meni odavno više ništa nije smešno. Potpuno bunilo.

  5. Isto bih postupio,nekako mi je uvek Vulin sa svojim temperamentom vise odgovarao da bude ministar odbrane ili policije.

  6. Koje "kadrovanje" ????? Ni komunjare im nisu ravne !! Fuuuuuuj !!!!!

  7. Uskoro ce se znati imena ministrara i ko ce koji resor da vodi…a do tada nam ostaje samo da nagadjamo.

  8. obojica će biti upamćeni po tome šta su uradili ….uradili su jedno veliko – NIŠTA

  9. Za "crni domino":što se tiče Vulina-neću ni da komentarišem.A što se tiče Rusa muka mi je od vas rusofoba !!Pa daj neku donaciju od ljubljenog naci-pakta !A da,donirali su nam za sva vremena uranijum !Mada,što reče ona njihova plaćenica milićka:to je neškodljivo !Šta znaju profesori Medicinskog fakulteta !Tu su eksperti iz NVO !I na kraju šta vi hoćete od Rusa !?Cvilite i uvlačite se u b..u zapadu a dobijate samo nove zahteve i podršku svakome ko je protiv Srba.Oduševljeno aplaudirate likovima koji su javno izjavljivali da nas treba zbrisati sa lica zemlje !!Ej bre-šta je sa vama !?Kakva je to vrsta psihičkog poremećaja !?

  10. A kako bi bilo da su podobni ministri i skolovani za resore za koje su predodredjeni? Ministar odbrane sa zavrsenom vojnom akademijom ili fakultetom bezbednosti, a ministar za rad, zaposljavanje i socijalnu politiku- diplomirani sociolog. (Partijska pripadnost se podrazumeva).

  11. Aleksandar Vučić – igra šah našim životima postavljajući pijune na sve pozicije. Sebi je dodelio mesto topa, lovca, konja, kralja i kraljice.

  12. A koje ministatstvo ce Palma da dobije.Red je i on da dobije nesto da se smire strasti

  13. Kao nova partija pokera, karte se mesaju. Dobro, Tadic je svojevremeno u spil karata plave boje ubacio zandara (Dacica) crvene boje.

  14. Došlo vreme kada Neko može da zemeni nekoga na bilo kom mestu. To znači da nisu ništa ni radili i da su niko i ništa. Ovakvi političari i ovakvi funkcioneri skroz srozavaju bilo koju političku funkciju.
    Kome su oni potrebni u životu – nikome. Sramota i baš smo ga kao država ugasili..

  15. Где ли је АВ ишчепркао пропалог боксера Џорџевича!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.