Vulin: Iza navoda o prisluškivanju ruskih opozicionara stoji moćna služba

Ostavite komentar

  1. Jel to ista ona Služba koja je pokušala neuspešno da vrbuje Vulina, pa mu se sada sveti? Nije mu lako.

  2. Zašto svojim zaposlenim u MUP ne priznaješ završene akreditovane privatne fakultete gospodine ministre? Zašto kada ceo rukovodeći kadar MUP imaju završene privatne fakultete ? Zašto im staješ na muku, ljudi su u kreditima izdržavaju porodice ministre diplomirani pravniče? Stidiš li se i malo zbog toga? Da li si izvestio Predsednika o tome?

  3. Pravo sa Vulinom u Lazu. U slucaju da opet bude ministar Ministarstva o cijem radu pojma nema a mi ne odreagujemo da se ta Vuciceva rabota ukine – onda u Lazu moramo mi !

  4. Tako je, ali Sektor za ljudske resurse MUP R Srbije ne izdaje takve potvrde na zahtev zaposlenih,zbog velikog broja tužbi prema MUP koje bi usledile, jer znaju da je to nezakonski jer se radi o privatnim akreditovanim fakultetima kojims je akreditaciju izdalo Ministarstvo prosvete Republike Srbije..Da li gospodin Predsednik i jedan od najboljih studenata Pravnog fakulteta u Beogradu zna da đu ministar krši zakon?

Ostavite komentar

Politika

Kosovski boj u Skupštini Srbije - dan prvi: Desetine puta ponovljene iste rečenice 9

Kosovski boj u Skupštini Srbije – dan prvi: Desetine puta ponovljene iste rečenice

Isto onoliko puta koliko je ponovio da neće priznati nezavisnost Kosova i dozvoliti njen prijem u UN, predsednik Srbije je, tokom 11 sati trajanja posebne sednice o Kosovu, na kojoj se izložio pitanjima poslanika i fizičkim nasrtajima desničarske opozicije, ponovio da nije nosio pušku na brdu iznad Sarajeva za vreme opsade, kao i da o njemu lažu da je sin albanskog novinara i publiciste Fahrija Muslia.

Naslovna strana

3. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.