Vulin: Kajem se što sam rekao istinu

Ostavite komentar


  1. Bravo Vulin. Amerikancima treba reci i pokazati da je dosta njihove diktature i bezobrazluka . Za zlocine nad Srbima ce odgovarati , kad – tad .

  2. Julin se, kanda, razume i u filozofiju. U stvari, "razume" se. Nesvesno se poslužio sofizmom za koji, verujem, nikada nije čuo. A ako je čuo, onda se uspešno služi neistinama. Elem, da parafraziramo Krićanina Epimenida – Srbin Julin kaže: "Svi Srbi lažu". Da li Julin, kao Srbin, laže ili ne laže? ““Ajd sad.

  3. Kada se ministar kaje sto govori istinu, dovoljno govori i o ministru i o vladi i o drzavi. Kleroboljsevicka aristokratija sa sizofrenom idelologijom. Skot je upravu.

  4. Da li Vulin, kad kaze da laze, govori istinu,ili laze?Ako laze da laze,onda govori istinu,a ako govori istinu da laze,onda laze.Prema tome,Vulin govori istinu kad laze i laze kad govori istinu.Posto kaze da je govorio istinu,znaci da laze.

  5. Demagog, dezerter, covek bez dana staza, tetkin covek, bavi se prevarama po zakonima Kanade i Srbije, a MINISTAR. To sto si rekao pola istine ne opravdava ga sto je cinio prevare.

  6. Problem je sto se "cela" Srbija bavi nekim nejasnim radnjama sitnog partijskog aktiviste i jos ga uvazava kao da je postao ministar zahvaljujuci intelektualnim sposobnostima i visokom strucnoscu. Ovaj lik je zanimljiv jedino po tome sto je jednom bio u smeću istorije i sto će mu to poći za rukom ponovo. Inace bi bio pogodniji za kakvig kompanjona Ostapa Bendera

  7. A kada ovaj Julin i njegov kolega Dačić pljuju po političarima susednih zemalja,komentarišu imenovanja na funkcije u Vladama drugih država,onda je to OK ?! Ovaj mama-Mirin mezimac bi trebao prvo da preispita svoje postupke,a ne da se oseća uvređenim zbog ispravne primedbe ambasadora Skata koja,uostalom, nije izrečena direktno srpskom ministru vojnom.

  8. Vulinu je pametnije da cuti a podseticu ga da je cutanje zlato umesto bezbroj njegovih neodmerenih izjava otkad je poceo da se pojavljuje u ministarstvima.Covek ocigledno nije sposoban da obavlja tako vazne funkcije jer njegov bioloski sat ubrzano radi pa cesto ne moze da se seti kad je sta izjavio i sta treba a sta ne treba da izjavi.Moj prijateljski savet Vulinu je da pod hitno podnese ostavku, posto u ovoj vladi ne mogu da nadju vremena ili ne zele da ga smene,i ustupi mesto mladjem,obrazovanijem i sposobnijem koji ce voditi ministarstvo, koje on ocigledno ne ume onako kako treba.

  9. Ambasador Amerike postuje narod Srbije sto je mnogo puta do sada pokazao.Sto se tice Vulina da narod bira nikada ga nebi izabrao da bude na poziciji za koju nije sposoban.Ocigledno je da se covek izgubio u svemiru pa ne zna kad je izrekao laz a kada istinu.Bioloski sat kada je Vulin u pitanju je ucinio svoje pa je vreme da podnese ostavku i pruzi sansu nekom mladjem,obrazovanijem i sposobnijem koji ce voditi ministarstvo odbrane kvalitetno,onako kako treba.

  10. Iz pogrešne premise svaki zaključak je ispravan. Julin izjednačava sebe sa narodom koji je primio američkog ambasadora, pa shodno tome zahteva poštovanje. Nije Julin narod, a da li ga je primio, to samo on zna. Istu logičku grešku ponavlja i kada tvrdi da se kaje što je rekao "istinu". Biće da drug Julin smatra da se cela Srbija, ili bar njen veći deo, kopča na leđa. Bruka, zemljo Srbijo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.