Vulin: Naredna godina puna izazova za Srbiju

Ostavite komentar


  1. E moj ministre. Srbija je u takvoj situaciji zahvaljujući vama i onima koji vas okružuju. Sve negativnosti su pogodile Srbiju kada ste vi, vaša stranka i vaši partneri bili na vlasti. Da ste se svojevremeno pravilno opredelili, sada ne bi imali nikakvih problema. Srbija, da je sreće bi odavno bila u EU i NATO i sada bi svi uživali. Plate bi bile daleko iznad ove milostinje, penzionerima niko ne bi uzeo ni dinar, a vi se ne bi usudili da poslujete sa tetkom.

  2. Vuline tesko je samo za nacionalisticke izjave, jer vise lazi ne ide posto Kosovo sada ce da dobije i vojsku, sta da kazete, ipak Kosovska vojska nema avione e tu imate pravo da kazete da smo jaka zemlja i da se zabavite pretnjima kao uvek, ili mozda vi imate nesto drugo na umu.

  3. Evo već više od četvrt veka svaka godina nam je „puna izazova“, a svaka sledeća je sve izazovnija i tu se ništa ne menja. Umesto što to redovno, i iznova, večito nešto konstatujemo od čega nema ama baš nikakve vajde, krajnje je vreme da se uzmemo u pamet, da ne kukumavčimo i kevćemo na sve strane, mudrujemo, patetišemo, izigravamo nebeski narod,……………. već da, kao narod, počnemo konkretno nešto da radimo osim što samo prodajemo maglu i svakim danom se sve više ukopavamo. Vrag je odavna odneo šalu, provalija bez dna nam je sve bliža, a samo od nas zavisi hoćemo li u istu bespovratno završiti. STOP demagogiji svih boja, praznim pričama, otrcanim mantrama, zamajavanjima, lažima………..jer nam životi vise o koncu. Shvatimo to, već jednom, jer će posle biti kasno. Ako već i nije!?

  4. Ucesnik sam mnogih protestnih skupova u mojem gradu ( u unutrasnjosti),odlazio i za Bg. Sada podrzavam snova narod,intelektualce,opoziciju( demokratsku) ali ako kada dodju na vlast ne pohapse lopove,prevarante i ne istraze ovog julovca,onog pevaca,brata,rakidziju i sina mu i slicne preletace i ne oduzmu im nepravno stecenu imovinu ( i onu crkvu naravno) onda zaista trebamo nestati kao narod. A da se nelazemo na putu smo u nestanak.Svi,svi,svi…gotov je…

  5. najveci izazov nam je da ti kao podrepak sa sve gazdom nestanete.. ali ne kod tetke u kanadu, no u zabelu ili u skelu, pa sa asovicicem, onim vojncikim koji si mozda nekada video na tv jer vosjku sluzio nisi, da okopavate kukuruz ili kopate kanal za mokroloski kolektor. ne sekirja se, dobicete sendvic i sokic za uzinu.

  6. Ma nema problema sve teskoce savladace Vucic, lepo ce nam reci kako je tesko i kako smo svi znali da su svetske cvelesile priznale nezavisnost Kosova, samo sta je lagao narod da je prijatelj sa Merkelovom i Kurcom, jedino treba da objasni kako nam niko nije prijatelj, a to sto imamo strana ulaganja to je opet zahvaljujuci Vucicu da sto vise oslabi nasu ekonomiju, pa i rusi imaju sankcije pa opet rade gasovod za Evropu, a g-dine Vulin od svega sto radite najbolji ste u jedino u dramaticnoj podrsci AV

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.