Vulin: Nikome sem Srbiji nije u interesu da se reši pitanje KiM

Ostavite komentar


  1. KiM su okovi Srbije. Srbija ce ostati zarobljena ovim kosovskim pitanjem vecito i ucenjivana, Srbija mora da se oslobodi okova i postane deo sveta…
    Pisac je cuveni albanski istoricar Noel Malkom, izjava je iz 1999. Dostupno na googlu, ko li ga samo izmisli…taj google.

  2. Srbija pokusava politikom saradnje sa obe strane, istokom i zapadom, da resi sve goruce probleme. To jeste pametno, ali pitanje koliko cemo imati podrske u medjunarodnoj zajednici i medju najjacim zemljama na zapadu.

  3. Aleksandar Vucic se maksimalno trudi ulaze ogromne napore kako bi nas narod na Kosovu bio bezbedan,makismalno se trudi da obezbedi stabilnos, mirt ne samo na Kosovu vec u citavom regionu. Zapad je kad tad morao da prepozna ove napore, dobro je sto su se zaniteresovali sta to zapravo Srbija hoce i zeli, jer pitanje Kosova je za njih davno zavrseno.

    1. …………….dobro je sto su se zaniteresovali sta to zapravo Srbija hoce i zeli, jer pitanje Kosova je za njih davno zavrseno…..!? Sve rečeno = kontradiktorno. Pa, pobogu, kako su se to „zainteresovali“ ako je to „za njih davno zavrseno“?? Šta je „pesnik“ hteo da kaže?

  4. Resevanje problema Kosova treba da bude prioritet. Resenje ce obezbediti trajni mir i sigurnost na ovim prostorima.

  5. Potpuno tacno, znaju da je pravda na nasoj strani pa na sve nacine pokusavaju da odugovlace procese.

  6. Srbiji je najvise u interesu da se resi kosovsko pitanje, da nam ne prave problem stalno zbog toga i ugrozavaju nas narod tamo. A mislim da i ceo svet polako shvata da ova situacija sada nije odrziva i da se mora naci novo resenje, prihvatljivo za obe strane

  7. Priština planski minira sve pregovore, jer im je jasno da nemaju šansi za ostvarenje svojih nauma u direktnim pregovorima.

  8. Samo jakom borbom mozemo do zeljenog cilja, imamo volju imamo zelju i snagu. Tako da verujem u dobro resenje.

  9. Nažalost, to je tačno. Niko, sem Srbije, ne haje. Ali, Srbija mora da štiti svoje interese i svoj narod koji živi na Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.