Vulin: Razgovarao sam sa svojim saborcem Vučićem i odlučio da odložim štrajk

Ostavite komentar


  1. Ti si neozbiljan
    Znaš li šta znači ministar vojni čoveče
    pod hitno smena, nisi ti ni za manji čin

    1. Ajde ti lepo, Vuline, jos nedelju dana na obuku, pa da postaneš vojni pilot. Da majka bude ponosna.

        1. bravo,samo u ovoj vladi su svi astronauti.
          a tek onaj Rističević,pa njega treba postaviti u rusku raketu i dati mu goriva samo do mjeseca.

  2. Saborci? Radikal i levičar? Ahahahahaha. Ozbiljno poremećene vrednosti. Njegov vrhovni komandant? Stvarno se utripovao da je veliki ratnik posle par dana nezakonite obuke. Idi lave na pejntbol ili airsoft poligon, više ti priliči. Tamo ne možeš da se povrediš. Bruka i sramota za državu i vojsku.

      1. Ničim izazvani, sami sebi skaču u stomak. Kakvi su ovo bolidi…….ccc………verovatno panika zbog subote, pa se gube, ne znaju šta rade.

  3. Kakva patetika !!!!!!!!
    Vi biste da ja umrem, da fizički nestanem?????
    NEEEE, mi hoćemo da ti POLITIČKI nestaneš !!!!!!!!
    IZAĐI SAMOSTALNO NA IZBORE I NESTANI !!!!!!!!

  4. Najtragicnije u svemu ovome je da se on obraca njihovom glasackom telu koje ovo prihvata sa odusevljenjem, a nije ih malo 🙁 . Ostaje nam samo nada u neko bolje sutra i daj bog da se reci Jove Bakica ,o revolucionarnim sudovim,jednoga dana i ostvare.

  5. Kažeš Vulini, kako ste ON i ti saborci?! Služili ste zajedno vojsku? Bili 90-ih zajedno na ratištu? Očekujem da prvorođeni hitno sazove KZN i oštro demantuje uvrede od strane jednog od Vulini! Očekujem i da ce ON tražiti novčanu naknadu, za duševnu bol i povredu časti, koju mu je svojom izjavom naneo jedan od Vulini! Ženina tetko iz Kanade, spremaj pare, zet ti je opet u finansijskom problemu!

  6. Dakle odustaše. Tipično i očekivano za ovu ekipu diletanata. Ispali su smešni do bola, sve u svojoj želji da pokažu ko je više privržen svom vođi. Kad su videli koje su reakcije i koliko ih je javnost izvrgla ruglu potpuno su pali u bedak. Toliko ne paze šta rade i pričaju u svojoj panici da je čak i Martinović izjavio da narod u Srbiji gladuje. Subota, 13ti April, gotovi ste naprdnjaci.

  7. Najvece patriote sadasnje su 1999 bili dezerteri : prvi Duka zvani Bizon je izbegao mobilizaciju glumeci bolest, drugi Vesic je pobegao i kasnije je bio krivicno gonjen kao dezerter i na kraju Vulin bio kratkovid a sa zvanjem ministra je postao dalekovid

    1. Samo jedan od 12 Vulina je kratkovid… Onih preostalih 11 ima neke druge smetnje.

  8. Neee, Srbiju ne vode Vučićevi satrapi, već umobolnici!
    Julin-Vulin ima „saborca“? Pukni zemljo!!!
    Vučić nikad, a Šešelj retko, su ispraćali nas dobrovoljce, koji smo ginuli, ranjavani, ostali bez udova, bez porodica i plata i penzija, a Bosanci: Šešelj, Vučić, Drašković.., arlaukali po Beogradu.
    Ne, pošteni Bosanci, vredni i koji rade, mogu da ostanu, ovi koji hoće vlast – natrag preko Drine!
    Došlo do guše!!!

  9. kako je odsluzio vojsku ovaj je prolupao. ko moze biti takav jadnik da gromoglasno najavi strajk gladju pa onada puj pike ne vazi se. valjda mu je vucic rekao da strajk gladju znaci da nece smeti jesti, to ga je verovatno pokolebalo. jadnik kao i uvek. kad je gusto brisi vuline.

  10. Hteo sam samo da ukazem na ovu cinjenicu. Da li je sada do kraja trazobliceno koliko aktuelna vlast sustinski nema nikakvu nameru da pristupi Evropskoj Uniji i civilizovanom svetu. Hvala vam sto necete cenzurisati misljenje vaseg citaoca.

  11. Pobeguljo, prevarantu, kukavice
    neradnice, lezilebovicu, ratni profiteru, sramoto i NULO! A, gde
    ste to ratovali, ti i Aca saborac?
    Dijagnoza F tebi treba, bruko!
    Gusku na papiru ne umes da sacuvas a ne da ratujes, saborac.

  12. Vuline, kakva si ti sramota od čoveka i obična, jeftina šlihtara. U svakoj prilici, izgledaš kao preplašeni zec. Nemoj da brineš ništa, niko ti nije ni jednog trenutka poverovao da ćeš da se odrekneš svojih masnih porcija.
    Tebi takvom, u nekoj budućoj Vladi, trebalo bi dati čin desetara i poslati tamo u kopnenu zonu, da braniš „svoj narod“.

  13. Hm!? Saborcem??? Mislis zajedno ste bili pobegulje iz vojske!? A sada ste proslavljeni borci, ti strajkac gladju a tvoj saborac naveca kukavica i placi**zda, ti cak odsluzio vojni rok za nedelju dana? … Pa, Vuline, bas si blesav; sta drugo da ti kazem kao Vucicevom ministru!…

  14. Ovo nigde na svetu nema da vlast strajkuje!!! Sta im se ne svidja? Narod? Pa neka ga promene.!!!

  15. Najveća šteta je što je odustao od štrajka glađu.
    Zamislite samo ovo, Vulin i Martinović leže na stiroporu nasred Terazija, a Vučić deli sendviče ljudima koji su došli da se solidarišu sa štrajkačima.

  16. Elaborat komandira straže Djeneral Janković 1981.godina.Vojnik nije dobio odsustvo,odbija hranu.Momentalno prebačen u ambulantu,potom na komisiju i vraćen u civilstvo ,do potpune mentalne zerelosti.Da li smo toliko napredovali da neko u vojsci to sme i da pomisli.Zdravstveni sistem je zakazao totalno.

  17. Verovatno te je ubedio da odustaneš ponudivši ti malo pohovanih lignji iz mamine šerpice. Kada „saborac“ bude imao istu dilemu, ti njemu ponudi vojnički pasulj.
    Male tajne velikih majstora obmane štrajkom glađu!!!!

  18. Dakle, koja je nula od čoveka ovaj Vučićev „saborac“. Da nije tužno, čovek bi mogao da se ubije od smeha…

  19. Strajk, Strajk. Strajk, Strajk do kraja…;) Pa hoce li iko da podrzi ovog coveka u njegovoj svetloj nameri.

  20. A jel si konsultovao tetku? Šta ti tetka kaže? Kada se ova vlast promeni nadam se da ćeš biti u centralnom zatvoru kao i svaka lopina koja se obogatila na grbači poštenog naroda

  21. Bruka i sramota od ovog čoveka. Ovaj cirkus prate u okruženju i rugaju nam se (s punim pravom) jer se pravi rijaliti od jedne vazne i ugledne institucije. To što je ovaj čovek pajac i dvorska luda, to je njegov problem ali to da ovaj čovek upravlja vojskom i državom, e to je NAS problem.

  22. A taman je ubedio ženu, decu i tetku da mu dozvole da štrajkuje glađu kad ono Vučić mu ne da. Pa da znaš precedniče ni to ti neću zaboraviti. A mogli smo tako lako da se rešimo……….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.