Vulin reagovao na Hila: Srbija će ići svojim putem, upravljajte onima koji to dopuštaju

Ostavite komentar


  1. Vulin ce sigurno ici svojim putem, ali nije gadljiv na pare iz Kanade. Jedini nas politicar koji je priznao da prima novac iz inostranstva.

  2. Da je uvek bio budala to znamo, ali da li će se naći neko da ga jako uštine kada u naše ime govori ovakve gluposti. To je ulični jezik, to nema veze sa politikom, sa stvarnošću. Molim nadležne da ga odstrane iz naših života.

  3. Evo ga,javlja se rusofilski podanik umesto svog voljenog vrhovnog komandanta.Ova izjava je samo za lokalnu upotrebu kako bi pokazala hrabrost naseg vodje,ali se dobro vidi da je pocelo odbrojavanje.

  4. Uh, uh, ako će ovaj da odredjuje kojim će putem ići Srbija, provalija nam ne gine…

  5. Ponovo (nisam verovao da cu ovo ikada reci, a jesam vec jednom, ovo je drugi put ) – gosp Vulin, postovanje! A ovaj olinjali nasilnik se zaglavio u devedesetim proslog veka. Nek mu neko kaze da je njiovo proslo. Da se ne bruka pod stare dane.

  6. Ko je tebe ovlastio da odlucujes i tako diletantski i primitivno se ponasas.?
    U svoje okruženje odakle si došao.

  7. Molim Vulina da mi objasni da li su nas ubijali:Turci,Austrijanci,Mađari,Bugari,Hrvati,Bošnjaci,Slovenci,Nemci,Italijani,Englezi i sve članice NATO pakta(Amerikanci samo u okviru združenih snaga)?I šta ćemo sad (ministar mora biti zdrav?)?

  8. Vulin je ostao u prošlom milenijumu. On je putnik sa dalekih zvezda, ali nije mutav kad ima tetku.

  9. Nije . Ali nam je krvavim ratom donela i nametnula komunizam. Zlo od koga se nismo nikada oporavili. Od 2000 do 2012 koliko toliko smo bili drzava u progresu a od 12 prerasli autokratiju stranke i polu sveta.

  10. Nema nade za nas.Ovaj Vulin je jedan prostak,primitivac,julovac zbog čije politike 90ih i jesmo bombardovani i izgubili Kosovo.Ja se pitam ako on govori ono što Vučić misli,onda nam nema spasa.Što pre treba pobeći iz ove zemlje i nikada se u nju ne vratiti.

  11. SAMO PITAM VULINA AKO EVROPA RESI DA IZOLUJE SERBI ODAKLE CHE DODJE GAS I NAFTA OD RUSIE AVIONOM HAHAHAHA

  12. A naš put je da se drpa i krade na oči, da te niko ne pita za ozbiljne afere, da radi ko šta hoće ako je član …

  13. A primio oare za stan od tetke iz Kanade sto mu neka tetka iz Rusije nije pomogla( mislim na tetka Miru koja je u bogatstvu uzivala a i njen sin od nasih otetih para

  14. Ovo je stvarno „gromopucateljno“! Sad samo još da se rodi onaj miš iz poslovice.

  15. @Djoka
    Kaže se „njihovo“ i to se uči u osnovnoj školi, ali šta drugo očekivati od poštovaoca Vulina…

  16. Čovek koji je finansijski zavistan od tetke iz Kanade govori o vođenju samostalne politike.

  17. Da li je Vulina neko pitao bilo šta? Nije. Onda neka pozdravi tetku i neka se ne meša s ljudima.

  18. Poslovica.. Grčka.. kaže: „Prazan džak ne stoji uspravno.“

  19. Ruski placenik Vulin, trbuhozborac radikalskog poglavice Vucica. Dugo je cutao, sada ponovo reži, jedva cekam da ga vidim podvijenog repa.

  20. U tom periodu, za čiji početak sam i sam zaslužan, svakodnevno šetajući 1996. i 2000. godine, bili smo sve, swmo ne država. Više smo bili neka kuća ja promaji, koju su svi pljačkali, pa i njeni ukućani. Uz to, bili smo i poniženi i morali smo da pristajemo na sve. Iako nilada nisam glasao za ovu vlast, tužno je reći, ali je sada mnogo bolje. Tada smo krenuli, a i sada vodimo politiku „4 stuba“.

  21. Ima li nešto da nije tačno što je rekao Vulin? To pitanje postavljam ovim što ga kritikuju.

  22. Ministar treba da se dogovori sa Predsednikom oko nastupa. Pre nekoliko dana je Vucic po primitku pomoci od EU rekao da Srbija ne bi uspela bez pomoci EU.
    Ako Ministar misli na kineske kredite, bez pomoci EU cemo ih tesko otplatiti. Neka se raspita malo kod crnogorskih kolega.

  23. Vulin treba da se postara da državljani srbije koji u inostranstvu izgube ličnu kartu da mogu da taj dokument oglase nevažećim putem konzularnog odelenja, a ne kao da smo u srednjem veku da ja moram kada doðem u Srbiju da oglasim istu nevažećom.

  24. Gade mi se pojedini komentari. U ovoj prilici sam na strani Vulina, jer ovi koji nam ovakve poruke šalju kao Hil, su najobičniji trgovci ljudskim sudbinama. Oni bolje znaju šta je za nas dobro, od samih nas.

  25. Vulin je, kao i Vučić, ruska marioneta. Na sreću, položaj i mesto Srbije u Evropi ne zavisi od njih dvojice nego od faktora koji štite položaj Evrope u odnosu na svetske diktature: Rusiju i Kinu.

  26. Ovaj lupeta šta gazda misli, jer da lupeta samostalno, gazda bi ga davno sklonio.

  27. To Vuline to, jos jace jos silnije, jos ostrije….,mi smo sila, nama ne treba niko, ni Evropa ni Amerika ( samo dollare i evro) za ostalo imamo mi kineze i ruje…….,tooooo Vuline samo ostro- do provalije.

  28. Vulin ni kod Mire Markovic nije zauzimao neko odgovorno mesto, vidimo svi zasto.
    Ali zato kod ovog radikala Vucica, ni manje ni vise nego ministar unutrasnjih poslova.
    Cirkus od drzave!

  29. Dugo sam analizirao vučina,a od sad mi je jasnije. Jedini od svih političara, a tu mogu smjestiti i Ivicu dačića koji je rekao istinu bez sustezanja,šta god svi drugi mislili. A čovjek kad reče istinu odmah će dobiti neprijatelje,zato bez obzira na sve samo hrabro.

  30. Ako je stvarno ovo rekao svaka mu cast,a Srbija obrala bostan od sutra.

  31. Ne razumem ove napada na Vulina. Ne navijam za nijednu partiju. Sve sto je kazao je istina, Srbija nikad nije poklekla ultimatima. Ova poruka ambasadora je cist ultimatum

  32. “ Srbija će svojim putem“…hoćeš reći tvojim putem i putem tvoje bratije, pravo u provaliju.

  33. Пошто амбасадор Hill из USA зна српски језик требао би да послуша песму наше велике Лепаве-Лепе Лукић о два путића.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 8

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.