Vulin: Republika Srpska prioritet spoljne politike

Ostavite komentar


    1. Sledeca scena preko milion srba iz BiH na traktorima beze u Srbiju AV cuti Vulina nema nigde

      1. Zato su is Indije dosi da investriaju na fabrici Traaktora jer su culi da svako 20 ili 30 godina se organizuje neki poznati karneval TRAKTORIJADA

      2. i Togo, povuce priznanje BiH…Palau primi izbegla lica…A Burundi prihvati matematicare iz Srbije…te Srbija postane prva zemlja pravnika…( Vucic,Dacic,Antic,itd… )

  1. U RSrpskoj zivi mnogo Srba i duznost Srbije je da se bori za njihovu egzistenciju i prava.

  2. Tako nas je podržao i Milošević 1991. poslije višestranačkih izbora, obećao je da ukoliko izdržimo 48 časova i Srbija će ući u rat i biti ćemo zajedno sa Srbijom i Crnom Gorom.
    Ovo je na skupu gde sam bio prisutan rekao Radovan Karadžić.
    Sve je bila igra da nas uvedu u rat.

  3. Naravno da je Republika Srpska prioritet spoljne politike. Alo ljudi, tamo živi naš narod i sasvim je očigledno staviti svoje ljude na prvom mestu.

  4. Znamo da ni generali nisu nista bolji( dok trpe Vulionea), taj trio Vucko-Dodo-Vuleone su bas strah i trepet uz nasu himnu”Ne moze nam niko nista, mi imamo traktore..”

  5. Ova legenda ministar odbrane izjavljuje o prioritetima spoljne politike. Bavi se odbranom van granica sopstvene zemlje, kao legendarni SSSR, to je nivo na kome smo danas, reklo bi se po ponasanju zvanicnika. Male zemlje planiraju odbranu u okviru svoje zemlje, danas to radi jedino USA. A i mi, posto je i Rusija presla na doktrinu odbrane svoje domovine u okviru svojih granica. Mi i USA, najjace vojske na svetu.

  6. Недао Бог да је овај идиот одслужио пуни војни рок, тај би и на Кину ударио фронтално.

  7. Sad drž’mo kožne gaće…

    2 puta za 30 godina sebi dozvoliti Vulina, Vučić, Dačića..Neoprostivo.

  8. Kad je pomenuo Jasnovac, Jadovno i Oluju kako zaboravi da kaže da se više nikad ne ponovi Srebrenica i Prijedor.

    1. Zanimljivo je da je prije par godina jedna novinarka radila dokumentarac o Prijedorskim logorima a da on to ne zna,valjda je zaboravio kad ga je postrojavala za dolazak kod Dodika da upita sta o tome,gospodjica Suzana bi mu rado odgovorila

  9. Неки који оспоравају сарадњу са РС и Додиком ме ужасавају! Оспоравају сарадњу и дружење у добру и злу Срба са Србима! То је ван памети! Ми смо један народ! Они мрзе и Србију и Србе! Ја то тако видим!

  10. Zastita svog naroda treba da bude prioritetno nacelo jedne drzave, ma gde njen narod ziveo.

  11. Ovaj sada vrši i dužnost ministra spoljnih poslova !!! Univerzalac, nema šta. Kuku tebi Srbijo ko sve i kako mešetari tobom.

  12. Logično da je Republika Srpska prioritet spoljne politike. Jer tamo , živi naš narod i sasvim je očigledno staviti svoje ljude na prvom mestu.

  13. ovaj vulin mora da je vucicev klonic..ok je dati podrsku republici srpskoj kao integralnom delu BiH..ALI stalno potencirati na proslost i zveckati oruzjem..to mi lici na Milosevica..i Vucka..Licno mislim da se Srbija nije umesala u pocetke gradjanskog rata u hrvatskoj ili bosni do klasicnog krvoprolica nikada nebi ni doslo..ako hoces da zavadis dva sela susedna podeli im puskje i pistolje i malo propagande ..i eto lokalnog rata ..tako je bilo i u hrvatskoj i bosni..i u hrvatskoj i bosni druge nacije su jedva docekale ispade srbije i imale su izgovor da naprave oluju i Dejton.A to stalno pominjanje sukoba lici mi na hrvatsko ustastvo,koje ima isti prizvuk.Prvo glasno kazi od koga ti treba da branis Srbe U BOSNI..Republici Srpskoj..Od koga ..trenutna precina je odbrana od nacionalista huskaca koji skupljaju poene na narodnom strahu od novog rata..napravite anketu medju narodima BiH I TO ODVOJENU..SA ZAPOSLENIM I NEZAPOSLENIMA ..DOBICETE DA ZAPOSLENI NIKADA NE ZELE RAT A nezaposleni podeljeni ..njima je svak kriv..

  14. Kako moze „prioritet“ spoljne pilitike da bude entitet DRUGE priznate drzave?!
    Da li ste vi normalni? Srbija se i dalje se bavi velikosrpskom politikom, i nije se odrekla sramne i odvratne proslosti i genocida.
    Pateticni ste, cak su i Crnogorci pobegli od vas i ne zele nista da imaju sa vama, cak ni crkvu da dele sa vama nece. Dobro bi bilo da se upitate zasto ste u konfliktu sa svima oko vas (i u Srbiji takodje)? Elita i crkva manipulise jadnim i neobrazovanim narodom. Opametite se vise, otvorite oci, gledajte napred, u buducnost i konstruktivno gradjenje odnosa sa komsija, a ne da se bavite komsijama i spletke pravite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.