Vulin: Rusija da onemogući prijem Kosova u Interpol

Ostavite komentar


  1. Julovac se nada u Ruse,oni mu cuvaju bivseg partiskog vodju Miru Markovic,sve ce Rusi da urade za pare.

  2. Kao što su nam i do sada uvek pomogli. Koliko su puta iskoristili veto u UN ili svoj uticaj da soreče da nam se desi neka katastrofu? Na kraju i zašto bi? Zato što smo braća? Po čemu?

  3. Odbranu Srbije vodi ministar Vulin koji nije bio sposoban ni vojsku da odsluzi.Vodio drugo ministarstvo i onda odmah preko noci covek postao sposoban da vodi drugo ministarstvo.A sto se tice Interpola verovatno ce Rusija da bi sprecila prijem Kosova traziti protivusluge.Bilo bi mi drago da nisam u pravu ali se plasim da jesam

  4. Dokle mogu da idu vasa dziberisanja druze Vuline ? Vas i vasega gospodara Vucica ? sa kakvim obrazom vi trazite bilo sta od Rusije kad se spremate da ugostite NATO vojsku na "zajednickim manevrima" na teritorjiSrbije koju su ti zlikovci bombardovali? uzmite se u pamet druze Vulin , vi koji niste sluzili vojsku. Da li je to vama jasno?!

  5. Ministar vojni & za sve i svašta,simulant i veliki neslužeći patriota Julin se upinje svom snagom da Kosovo ne dobije članstvo u Interpolu,a posle će da vrišti na sav glas kako je KiM leglo kriminala,korupcije i centar distribucije narkotika na Balkanu. Svojim aktivnostima u vezi Interpola aktivno doprinosi da to tako i bude. A vrlo dobro zna da po sporazumu iz Brisela Beograd ima obavezu da NE sputava Kosovo u članstvu u međunarodnim organizacijama ! To znaju i Grci koji su još 2015. obećali da će podržati članstvo Kosova u međunarodnim telima,uključujući bezbednosne organizacije. Ovaj Julin radi isto što i onaj Đurić koji Srbima na Kosovu obećava jačanje institucija Srbije na Kosovu a i on zna da te institucije po briselskom sporazumu moraju da se rasformiraju ili da se integrišu u ustavno pravni sistem Kosova !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.