Vulin: Srbija ostaje vojno neutralna

Ostavite komentar


  1. Da li je moguce sve ovo sto sam procitao u redovima i izmedju redova ? Da gospodja zamenica pomocnika u NATO alijansi hvali Vucica "na hrabrosti kako vodi unutrasnji dijalog " ? Dijalog koji niti postoji niti se odvija niti ga iko vodi. Da Srbija ucestvuje sa NATO-om u "procesu normalizacije civilnog saobracaja itd" Pa da li je taj civilni saobracaj sada u fazi nenormalnoj da mora da se noprmalizujeß I to sa NATO-m ? I da ne pominjem ostale oksimorone oko toga da "Srbija mora da prima nesto od NATO-a za dobrobit "srpskoga naroda "?! Na prvi pogled magla i paucina ali izmedju redova viri nimalo naivna ujdurma. Na posletku da li je jasno javnosti jasno otkud iznenada Vulin otputovao u sediste NATO da im saopsti da Srbija nece u NATO ?! i to bas sad u jeku afere u kojoj se upetljao kao pile u kucinu ?!

  2. Zemlju daju ali vlast ne predaju…!!! Zemlju dajem, ali dijalog ne dajem..!!.Hajduk Veljkovi sledbenici…i tetkini naslednici…

  3. E kad se Gotemilerova pocela diviti i zahvaljivati njegovoj hrabrosti da prica sa nekim ko i cemu se ne treba diviti bilo cemu taj covek radi?Dobro dosli u Severnu Koreju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.