Vulin: Vlada Crne Gore će morati da nađe drugo opravdanje za otimanje imovine SPC

Ostavite komentar


  1. Druze Vulin, obavjestav vas da je imovina SPC kao i ostalih nenerodnih elemenata i druzina, oteta Zakonom o nacionalizaciji 25. Decembra 1958. godine! Drug Milo, ce morati da otme samo ako je nesto na sumnjiv nacin uoisano u katastar na SPC, a znate da se to u katastru moze.

  2. Ajde Vulke ostavi se jeftine foliraze, sto su za citaoce Kurira i Informera. Imao je prava onaj Simovic juce, jesmo li mi gradilio te crkve i monastire ili narod u Crnoj Gorii, izjasnjavali se Srbi ili Crnogorci, sve jedno? Svetinje ispadaju turisticki kompleksi i stambene zgrade koje za trziste gradi SPC tamo. A vi ovde pomamljujete narod, sejete mrznju i svetu prodajete rog za svecu mesanjem u unutrasnje stvari druge drzve, toboze Crnogorski Srbi. A tvoji kolege Dadcic i Loncar hoce da ih tera iz Srbije ako ne ljube vladinu politiku i ne govore ekavski. Dosta bre vise lazavina, i petljanja drugima bavimo se samo sobom.

  3. Koji nacin da Crnogorci traze i od koga ? Od tebe, dezerteru? Od tvoje tetke iz Kanade? Od love koju si krao po Kosovu? Imas ti ideja, od tvoje diplome u Kragujevcu, od tvoje Mire ? Objasnices ti to, kad te pozove sud.Uskoro, molices se ti, imaces vremena .

  4. Ima li tetkina dioptrijalna fejk-vojnicina savet za CG, ali bez organskih jagoda i organskog paradajza?

  5. Nezgode se nizu u drzavi gde vrhovnik umislja da je vredan,pametan i sve zna.Onda se radjaju klonovi-poput Vulina-koji su priblizno vredni i vazni.
    Oni me ne zanimaju:cekam da vidim kraj ove uzasno tuzne i sramotne price.
    A imovinu u Crnoj Gori ce podeliti Milo i Risto,kao i u svakoj zemlji gde narod ne zna nista.

  6. Sramota je sta je vlast u CG ucinila, presla je svaku meru i narod ce to da resi kako je to i zapoceo – mirno, uporno i dostojanstveno.
    Ali nemoj da ga ovakvi kao Vulin brane. Dosta sto je drveni advokat Vucicev. To mu ide i to nek radi. Nek se uvlaci predsedniku, ali nemoj nama da pricas i nemoj da branis SPC. Ako je narod u Crnoj Gori ne odbrani, julovac nece sigurno.
    Osvesti ce narod i u Srbiji, tad ce ovaj nesrecnik biti u Zabeli. Zna on to dobro kao sto i Milo zna.

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 10

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.