Vulin: Vojska za postavljanje Vučićevih fotografija

Ostavite komentar


  1. Da li je Predsednik Vucic bio jasan gosin Vuline ? Jeste. Da li je rekao da ne zeli svoje fotografije okacene o zidove? Jeste. Sta vi sada imate da divanite dalje: vasu intimnu, emotivnu prepisku vrsite preko privatnih adresa, nema potrebe da to javno obelodanjujete? Ne mislite li da u vasem bespotrebnom post skriptumu ima neceg perverznog,odista?

  2. Ako napravi jos autoput do Kursumlije kao sto je u V.Hanu i otvori jednu fabriku.. ja cu je staviti pored ikone!

  3. Sretni su u nasoj vojsci sa vasim predlogom upravo onoliko koliko su bili sretni kad su saznali da im je ministar vojni postao vojno ne sposoban covek.Sretni su upravo onoliko koliko su bile sretne zene Srbije kada su cule za vase predloge o obukama za zene. Sretana je kompletna Srbija jer ovo je najava da cemo u buducnosti kopirati USA.Sretni smo jer cemo imati njihove plate,slobodu medija,nezavisne sudove,
    ne stranacko zaposljavanje,mnostvo mocnih saveznika,postene izbore itd.
    Pola Amerke je protiv Trampa i niko nije proglasen izdajnikom Amerike zbog toga. Vi proglasavate mene samo zato sto sam protiv slika AV na odredjenim mestima.
    Jako ruzno i ne vaspitano sa vase strane takodje dolazi vas savet gradjanima Srbije da zabadaju svoj nos u tudje poslove i odnose.Moja poruka gradjanima je da postuju svaku ambasadu u koju odu a pogotovo da postuju ambasade drzava sa cijom politikom se mozda ne slazu.

  4. Od kada je posao ministra odbrane da ure]uje Pravilo sluzbe Vojske Srbije. U tom delu je Nacelnik Generalstaba Vojske Srbije potcinjen Predsedniku Srbije. Trebalo bi da se bavi obeybedjenjem finnasijskih sredstava za prezivljavanje Vojske Srbije a ne da prodaje maglu jer je kao covek vec nestao u glupostima koje je izgovorio i uradio!

  5. Zasto taj Frans napada Vucicevu porodicu? Ako mu ne valja nek ide u Francuskoj kod one babe. Nije zadovoljan zbog izgradjenih kilometara i kvadrata. To sigurno Tadicev Krstic pise Tvintere protiv Srbije. Pa ima vise fabrika nego zaponslenih.

  6. Đorđije Uskoković
    "Poltroni su đubre na kojem niče i raste svaki korov", reče i zapisa Meša Selimović ovu svoju definiciju, važeću za sva vremena, naročito naša danaašnja.

  7. Mистер Вулин,
    зар није милитантније,више војнички и одбрамбеније да војска ,уместо фотографије драгог Инаугуранта стави фото комлетног идиота са маском!Онда небисмо плашили само власнике "шупа",већ би од нас цвикали и натовци!!!

  8. JA =PARTIJA= DRZAVA, pogubna ideologija jednopartiskog bezumlja u kontinuitetu.Ta ideologija je odvela narode bivse YU u krvavi rat, potpomognut i projektovan od tadasnjeg vojnog rukovodstva JNA. Nazalost Vojska Srbije (VS) nije nista vise nego ideoloski naslednik Titove JNA i Miloseviceve VJ, ni vise a ni manje kao sto je i vulinova partija ideoloski naslednik SKOJ-a, zato ovo spinovanje ne treba da cudi…medjutim treba da nas mnogo brine. Zato su i postavili tog nesrecnika za ministra vojnog da bi takvi predlozi mogli proci po sistemu " ma pusti budalu". I ned““o bog da nas sutra stvarno neko napadne, raspala bi se i ova ideoloska tvorevina zvana vojska srbije (VS) u kontinuitetu kao sto su se raspale i one dve prethodne JNA i VJ koju ova sadasnja VS nasledjuje. Da se radi o normalnoj profesionalnaloj vojnoj instituciji sa jasnim ciljevima odbrane zemlje odnosno otadzbine, najmanje sto ne bi trebalo da prihvate da im komanduje jedan aparatcik sumljivih intelektualnih sposobnosti …a o gubitku teritorije i da ne govorim. Da je to PRAVA VOJSKA SRBIJE a ne partijska " Security"organizacija vladajuce elite, kacili bi oni slike srpskih rodoljuba Stepanovica, Misica, Putnika, Bojovica, Kraljevica Marka, ili mnogih drugih, a ne slike ratnih profitera, ratnih zlocinaca i politikanata…..Da podsetim nije bilo tako davno iako je bilo u proslom veku: tenkovi bivse JNA 90-tih godina su prvo izasli na ulice Beograda da priprete narodu koga su navodno krenuli da brane, pa tek onda su nastavili da voze i pucaju dalje sirom bivse YU…….rezultat je nazalost poznat partija je opstala ali drzave i naroda vise nema.

  9. On se u vojne probleme razume
    kao domacica u kvantnu fiziku,
    pa ajde malo da nerviram ionak
    o sludjen narod a Vodji ce se do
    pasti kad ga nazovem Vrhovnim
    komandante.Ovaj covek je olcen
    je poltronstva i bede srpske poli
    tike.Da ti se zivot zgadi.Narod gl
    aduje a On bi da zakucava vodji
    ne slike po kasarnama.Boze ima
    li te?

  10. Sudeci po broju Vulinovih i Vucicevih botova na ovoj vesti, BIA i VBA rade prekovremeno, hahaha …

  11. Djordjije Uskokovic… Dok evo zapoce komentar 22 osobe smatraju da je dobro biti poltron ali nemojte se previse radovati tako beznacajnom broju. Pravi broj je 699 999 ako je tacan podatak da SNS ima 700 000 clanova.Drugacije se ne moze objasniti cinjenica da ne postoji jedan clan partije hrabar dovoljno da unapred kaze na primer priznati ili ne Kosovo.
    699 999 clanova ce saznati svoje stavove o Kosovu tamo negde u septembru,ne znaju tacan datum.
    Ko zna sta bi Mesa sve napisao da je bio dovoljno nesretan da pise u nasem vremenu.

  12. Uz Vucicevu dajte i slike Vulina,Vesica jos nekog od velikog broja politicara,njihovih sinova,generalske dece i slicnih koji su bili nesposobni ili dezertirali.

  13. Navalio ko biva Vulin, hoce vojskaVuciceve slike, a ono i vrapci znaju da to hoce sam vrhovnik, posle toga slede ambasade pa skole, policiske stanice, poste, maticni uredi itd.Vulin je tu samo cev kroz koju ide glas Vucicev.Poceli su da se surovo ponavljaju. "Ne pada mi na pamet da se kandidujem za predsednika"…I eto Toma Nikolic posta ponovo el presidente.Blago Tomi.

  14. Predlog ministra odbrane bih podržao ako bi uramili jednu od slika predsednika koje u Danasu crta genijalni C o r a x !

  15. Kad neko zeli da bude veći Vučić od Vučića….jos malo pa ce i u crkvama narediti da stoji slika vrhovnog…..

  16. АВ:Ти слику предложи,а ја ћу да се,као, нећкам!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.