Vulin: Voker dokazao da Srbija nije kriva

Ostavite komentar


  1. Sad je sve jasno, za koga je radio i ko ga je placao da fabrikuje lazi !!!

  2. Ko će sada da odgovara za lažima izazvano bombardovanje,ili je SAD sve dozvoljeno ???

  3. Voker bi trebao da se stidi svog ponasanja i svih lazi koje je govorio o nama!

  4. Počinje histerija, kao i devedesetih, i akteri su isti. Neće se ovo dobro završiti. Šta će biti ako se ispostavi da Voker uopšte nije lagao?

  5. Ja uopste ne mogu da verujem da neko moze tako da reaguje na ovu vest. Vulin ja mislim kad se probudi svakog dana, on povredi Srbiju, a kamoli da otvori usta. Ja mislim kad citam dole ove tri reakcije osecam da sam u twilight zone…..Vi u Srbiji majke mi ko da niste normalni. "Lazima izazvano" bombardovanje………vi u Srbiji mislite, neko rekao laz, pa laz napravila drugu laz, pa se zavrtela laz, dok mocni nisu poverovali da je laz istina, i onda poslali bombe na nas. A nikom ne znaci nista sto je Vuk Draskovic rekao Septembra 1990, da rizikujemo da nas bombarduju….tad nije bilo ni problema, ni rata,….Srbija recimo jedina kuka sto su komunisticki generali 1991 u Moskvi pokusali da sruse Jeljcina. I sad to nema veze sa bombama a ima veze neki Voker dosao pa mrtve borce UCK preobukao u civilna odela,….i zato se avioni poleteli. Vi majke mi niste normalni. Nasi izbori su nas u to uvalili, nismo u NATO, nismo deo zapada, nikoga nemamo, izabrali smo samocu umesto da smo u drustvu najjacih. Bombardovani smo jer smo ponizan i nelogican narod. Eto.

  6. Iza svakog velikog zločina stoji velika laž. Iza zločina NATO agresije stajala je laž o događajima u selu Račak na Kosovu, i stajala je laž Vilijama Vokera. Srbija će se, naravno, obratiti Ujedinjenim nacijama, mi ćemo tražiti da se UN i ne samo one, izjasne prema ovome. Vreme je da Srbija vrati svoj deo teritorije, koji su na silu hteli da otmu a vladu na KiM smeniti.

  7. Neko je dole napisao "Srbija nije sposobna za zlocin nad bilo kime". Ja mislim da je ta osoba o napisala podsmeha radi, al dobila je 30-tak pozitivnih ocena. Srbi su zaista psihicki izmrcvaren i samoubilacki narod. Ovo nije vredjanje mog naroda, ovo je dobronamerno zapazanje. Ideoloski idoli coveka iz ovog teksta su u selu Jabuka kod Panceva, ubili 76 avijaticara 1944, vojnika koji su se borili 6 aprila 1941 a koje su partizani na prevaru naveli da se prijave u lokalnoj komandi. Iste veceri su streljani. On ce sad mene da uci ko misli a ko ne misli zlo Srbiji. Pozdrav za "tetka Agnicu" i ona shvata dva i dva.

  8. Vulin se odavno oteo sa lanca, to znamo. Ali ovi poslednji nastupi su bas bolesni…

  9. Bombardovanje je usledilo kad je ceo svet video sta Slobodan Milosevic radi u Jugoslaviji. Zakljuceno je da on mora da se zaustavi, a zaustavljen je na najgori moguci nacin po Srbiju. Vreme je da se prestane sa izigravanjem nevinosti optuzbama za agresiju agresiji i sagleda koliko zla je taj covek doneo Srbiji. Njegova "drzava za sve Srbe" bila je suluda zamisao zbog koje je proliveno dosta krvi.

  10. Možete se "batrgati" i pričati "bajke" sve se zna šta ste radili tada, a vala i to, šta radite i danas!

  11. Da nisi ti zaduzen za Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja?! Ti bi trebao da se staras o brigama ljudi, a ne da blebeces o istoriji! Masakar I genocide 90-ih nad nesrpskim zivjlem u ex-YU, je dokumentovan globalno, zato nemoj da lazes ljude okolo, nego se lati posla za sta si placen!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.