Vulin: Vučić nam je dao jasne zadatke, na nama je da ih ispunimo

Ostavite komentar


  1. Испоставило се да је она тупшоунма крилатица „И после Тита – Тито!“ била пророчанска….

  2. Gospodine ministre,da li vi verujete da se Vučić u sve razume?
    Da bi nekom dao zadatke on mora da zna bolje od svih vas,sve,baš sve.On naravno nema pojma o bilo čemu,vi ga sledite kao ovčice,zato što i vi pojma nemate gde se zapravo nalazite.

    1. Јулин не мора да верује у Вучићеве наднаравне способности, Бранко – довољно је да разуме како функционише митска свест „широких народних маса“, и да им сервира помије које ће ови без оклевања да кусају.
      Сумња у то да Вођа све зна и све разуме боље од иједног смртника је дубоко противна „нашем идентитету“, а другови из ЈУЛ-а су чувари тог „идентитета“…

  3. Potpuna inverzija vlasti, kako od strane Vučića koji izdaje zadatke MUP-u, tako i od strane ministra, koji je deo izvršne vlasti u Srbiji, koja nema nikakve veze za predsednikom Republike.

  4. Decu nedirajte jer cemo vas oduvati! Neka ovaj napad na dete bude poslednji,neigrajte se!

  5. ne mogu da se osećam sigurno u zemlji čiji se predsednik inače dokazani poklopac za svaki lonac nije izjasnio bar nekom rečju o smrti pevača za kim plače region… I kome je takodje bio predsednik. Prvi put u mom veku da su u svim republikama jedinstveni i tužni zbog smrti velikog srbina… Tek posle toga sam ponosan što sam srbin… A siguran sam da smrt av av kad god da se desi neće tako da odjekne ni u srbiji ni tamo odakle vodi poreklo

    1. Sto bi se bilo koji predsednik izjasnjavao o smrti jednog trubadura. Pogotovo ne o smrti trubadura koji je pevao hrvatima uoci obelezavanja Oluje i pogotovo ne o trubaduru koji je jasno i glasno izjavio da je srpski jezik iskvarena verzija hrvatskog. Sram ga bilo, a vas sve koji to kusate kao salu zalim, pljujete po svojim precima, mozda i rodjacima koji su nastradali od ustaskog noza. Jos jednom, sram vas bilo. Koga briga za trubadura. Zivela jaka policija i jaka vojska Srbije.

      1. Stvarno pojedinci padaju nisko.Ali,bolje i neznas.Ja lično nisam nikada bio zaljubljen u njegovu muziku jednostavno nije to moj stil,ali kao čoveka i umetnika ga poštujem veoma puno.Koju muziku ti slušaš je nebitno,valjda one tebi drage „rodolnubive“znas na koje mislim.Ali,ostavi se ćorava posla da lupetaj i pričaš nesto sto ti ne priliči.Tog tvog predsednika pozovi i u goste to je tvoje pravo,ali takve glupe komentare pisati o čoveku koga žali cela bivša YU je merilo ko je i kakav bio.Usput pročitaj sta mu je taj tvoj „bos“rekao kad je u Sarajevu napunio Skenderiju dva dana zaredom i pametnom će biti sve jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.