Vulin: Zastava nepostojeće države

Ostavite komentar


  1. Citati ili slusati Vulina je samo gubljenje vremena. Srbija nikako da se oslobodi lesinara iz vremena.drugarice "sa cvetom u kosi" Mire Markovic.

  2. Ako cemo pravo, ni Srbija nije bila u antihitlerovskoj koaliciji. Tada je postojala Jugoslavija, i svi stradali su bili Jugosloveni! A potez ovog negospodina je pre svega sraman u odnosu na zrtve jer je politikantski i sluzi za prikupljanje jeftinih poena.

  3. Niujednoj civilizovanoj i prosvećenoj zemlji jer država Nismo sa ovakvim,,nepostojećom,, izbornom voljom da nama ovakve,,moralne,,i,,striučne gromda,sa NULOM OD,,RADNOG ISKUSTVA ,BUDE,NEKI TAMO MISNISRA, ZA,,RAD,SOCILANA PITANJA,APOSEBNO Z,,INVALIDE, JER PO NJIMA,RAT, NIJE NI BIO,PRIUPITAJTE SVAKOG,,DOBROVOLJN MOBILISANOG,,A,,PREŽIVELOG,ŠTA IM JE UPISANO,KAO,UČEŠĆE,, U,NIČIM IZAZVANOM RATU,,PA TAKAV IMA SMELOSTI DA kao,restl mama Mire iz Moskve ,,PRIMLJENOM,POŠTOM,,IKOM ,IŠTA,,patrijJotski,, ,PORUČUJiLI DA SE neko potrudi i iskoristi njegov,recept,,PA GA ISPOLIVA,NAIZMENIČNO,TOPLOM PA LEDENOM VODOM.TAKO SE ,,LEČE,,U ,,SPECIJALNIM,,ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA,,U KOJOJ JE,SREĆOM JEDNA DRUGARKA DIREKTORKA IZ,,SRODNE,PLATFORME,, JOŠ OD,UŠĆA…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.