Za Anu Brnabić država je SNS

Sagovornici Danasa o tvrdnjama premijerke da oni koji ukazuju na korupciju u javnim preduzećima direktno ugrožavaju interese i imovinu građana Srbije

Ostavite komentar


  1. I vi bi zarad kulture koju spominjete morali birati sagovornike koji poseduju bar minimum kulture.Firmama koje spominjete upravljaju menadžeri koje postavlja država posredstvom ljudi koji vrše vlast,dakle uglavnom iz vladajuće koalicije.

    1. Za Recidiva Ljubića država je SNS! Ako bi se služili logikom zadnjeg dela vašeg komentara – to bi bio logičan zaključak. Prvi deo komentara je samo besmislen, bar kada je Brnabić u pitanju. Njen govor i ponašanje je nemoguće drugačije komentarisati.

      1. Ubi se Brnabićka da dokaže da nije fikus..
        A EU sluša li sluša,
        korupcija je odlična stvar,
        pravosudje nije neophodno,
        a sloboda medija je gnusna podmetačina civilizovanih.

        I tako opet postade fikus,
        pardon,
        premijerka.
        Blerova.

    2. Nigde u tekstu nije pomenuta rec “ kultura“, vec se pominje korupcija. Ali, mozda je za tebe koruptivno ponasanje- kulturno ponasanje?

    3. Gospodine Ljubiću,mislim da Vam nije mesto ovde…Vaše primitivne komentare ostavljajte na drugim mestima.

  2. Proci ce i ova nesreca zvana SNS ali je najgore sto se sistem nece promeniti i necemo nista nauciti na greskama.

    1. Drugim recima, uci cemo u grupu normalnih drustava onog trenutka kad shvatimo koliko smo naivni. Pa i to je u neku ruku fer i posteno.

  3. Izvinjavam se što pravim digresiju na ovako visokoumne teme ali hoćete li objaviti skok iznosa godišnjeg poreza na nekretnine za cca 30% ili to spada u periferne informacije???

    1. Nemojte na nju, molim Vas! Sve je njih odabrao i postavio šef, uključujući i nju samu! A, da bi podrška bila „naprednija i jača“, šef je upisao i u „partiju“. Videćete, kad Korona prođe, na SNS skupovima posvećenim Vođi, masovno će se skandirali: – Vučić, partija!!!

    2. Donošenje nezrazmerno i neopravdano značajno uvećanih poreza na imovinu za ovu godinu je
      protivzakonito, jer od izbora do donošenja tih rešenja Vlada de fakto nije
      postojala.U čije ime, u ime koje Vlade. Poreska uprava donosi takva rešenja, i to tek krajem avgusta meseca? Uveren sam da se takozvana opozicija uopš
      te neće ni baviti ovim krupnim pitanjem koje je od životnog značaja za većinu gradjana.

  4. Šteta što Republička budžetska inspekcija odavno nije samostalan državni organ (iako bi po zakonu trebele da bude) i što je nekoliko vodećih inspektora otišlo u penziju, inače bi se veoma brzo otkrilo ko zaista i na šta troši budžetski novac građana Srbije. Budžetsku inspekciju hitno izmestiti iz nadležnosti Ministarstva finansija, ili je ukinuti, pošto ovakva kakva je danas ničemu ne služi.

  5. Država Srbija (čitaj SNS) u stranim kompanijama pronašla je superortake za spektakularno pljačkanje građana.

    1. Morate biti precizniji. Naime proruski kvislinzi vide Gasprom kao domaću kompaniju(njima je Rusija majka), kao i kineske koncerne koji su okupirali Bor i Smederevo. Takve kompanije i tamo neka Vučićeva braća Turci i Koreanci sigurno su prljavi od glave do pete. Kad su u pitanju svetski giganti sa Zapada, vaša tvrdnja ne stoji. Svaka od tih kompanija je bogatija od cele Srbije sa sve njenim top pljačkašima od devedesetih do danas(Karići, Miškovići, Matić i slični). Neće oni da pogane ruke sa kojekakvim jajarama iz balkanskih zabiti.

  6. …Tako ju je ucio USAID…!! E sada, da nam pojasne sta ju je to kvalifikovalo za ovu prestiznu organizaciju , gde se dokazala…??

  7. Ana je deo SNS identiteta, isto tako je i SNS obogatio svoj identitet sa Aninim identitetom.

  8. I za direktora Pinokia drzava je SNS. Kako bi inace dobio 5 miliona evra za besmislenu fabriku za genijalce Verokio koju nije ni zapoceo.

  9. To je filozofija svih diktatora. „Napad na mene je napad na drzavu“. Koliko je Brnabiceva u pravu, pogledajte izvestaj Freedom House ili Reporters Without Borders.

    1. To što je rekla Brnabićka, to smo znali. Ali to da izjavi , to je suludo. Za Predsednicu vlade država je isto sto i njena partija. Pa ona nije normalna. Žalosno. Čega se pametan stidi bu…. Se ponosi.

  10. Ova pojava ne razume šta je država i kako ona funkcioniše. Poistovećujući državu sa klanom u kome, ako ste dobri sa šefom, profitirate, ona i njeni kompanjoni je dovela istu tu državu do ruba propasti. Da ima trunku sasvesti, ako već nema potrebna znanja i veštine da rukovodi državom kao premijer, davno bi se povukla. Sramoti ovaj narod i svoju majku.

  11. Moraju se naterati tužilaštvo i sudovi da počnu da rade. Opozicija mora da nađe način da ih natera. Treba napraviti spiskove tužilaca i sudija, koji ne rade svoj posao, i objasniti im da će oni jednog dana snositi najveću odgovornost.
    Što se tiče najavljenih izbora za 2022. godinu, opozicija mora da natera vlast da odvoji izbore. Posebno predsednički, posebno parlamentarni i posebno lokalni. Kao što smo videli bojkot je mnogo jaka opcija.
    Možda ovo nema veze sa tekstom, ali ima veze sa nazovi predsednicom vlade, jer nas ovako nešto više neće snaći.

  12. Naravno da jeste..pre njih srbija nije ni postojalo. Najopasnija stvar je kad neko sebe ubedi da je on srbija a svi ostali stoka kupljena za 100e

  13. Boze pravde – ima li je -? Sve sto nam se desava zasluzili smo. Ovakvi likovi su produkcija naseg cutanja i nemara!

  14. NAS EKON SISTEM NARUSAVA DAVANJE PARA SRPSKOJ, PO KOM OSNOVU A NA STETU NASIH POR OBVEZNIKA!

  15. Kako si ti mogla da „dobiješ“ dete u istopolnom braku, i, da ga prijaviš kao tvoje, kada su istopolni brankovi u Srbiji zabranjeni, a tebi gospoda Tepić sa dokazima (ugovorima) o lopovskom poslovima Telekoma i Krušika sa lop…….. ma i njihovim firmama, protiv zakona i Ustava daju narodne pare iz budzeta, i kodum…….. no tužilaštvo ne reaguje sa zaduženjem Telekoma sa 1.3 milujarde evra za 2 godine i kriva je g. Tepić što je pokazala ugovore direktora i ostalih članova SNSa iz Telekoma, koji daju narodne pare za kupivinu Kopernikusa i…… kablovske televizije lop…… u Žeželju 38 miliona eura da kupi kablovske televizije o Krušiku da ne pričamo, jer i pored lopovluka u Krušiku tužilaštvo zna se kako se ponašali na žalost, to je naša ili naš za muckivac kod prosto proširenih rečenica odobrava lopovluk u Krušiku i u Telekomu, jadna li si Srbijo dokle voše……

  16. Kome gradjani da prijave korupciju u drzavnoj upravi i javnim preduzecima? Koja finansijska inspekcija se bavi korupcijom? Kome da prijave mobing nad zaposlenima? Koja inspekcija?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.