Za dugoročnu stabilnost Sandžaka

Pomirile se SDP i SDA Sandžaka

Ostavite komentar


  1. Najsmesnije je kad slusamo ovako velike reci " strateska partnerstva", a u privatnim razgovorima vam vodeci ljudi SDA kazu, da je prosto rec o tome da se ugrabi neko radno mesto, jer najblizi saradnici Ugljanina prelaze kod Ljajica a o clanstvu da ne govorimo.Rukovodstvo se nada da kao pre neku godinu dobije fotelje u Beogradu,da Ugljanin povede "tim",da imaju hiljadu eura platu i sve dzabe. A Rasim Lajajic je javno na RTS-u rrekao da je njegov motiv Zukorlic. I sada slusamo stare ciljeve stare 20 godina koji nisu ostvareni, gasovode i obilaznicu, koju je Ugljanin dva puta u Kaziprstu pomenuo,ostale je zaboravio ili nema vise projekata. Eto, to je stratesko partnerstvo.Posteni i oni koji hoce da misle svojom glavom neka rade privatno ili idu u Nemacku,a ulizice neka se nadaju poslu u opstini.

  2. Stara prica starih i ofucalih politicara Ugljanina i Ljajica. Ova deklaracija ima za cilj da oni dvojica ( i nekoliko njihovih satelita) i dalje primaju velike pare i plate, da se i dalje predstavljaju najvecim i najzasluznijim liderima Bosnjaka ( u Sandzaku, Bosni, Evropi, Svijetu, Univerzumu i jos sire ). Sustina je i u tome sto im se sad Zukorlic ozbiljno prisunjao na kriticnu udaljenost i prijeti da ih izbrise sa politickog djelovanja u Sandzaku i u vlasti Srbije. Zukorlic od pamtivijeka ima podrsku organa ( ne ) gonjenja u Srbiji i uz nju gomila pare i moc, ali ni ova dvojica nisu bas cisti, sa svakom vlasti su se znali slizati i hvaliti njenu " demokraticnost " zavisno jedu li iz zajednickog sahana sa vladarom. Dakle, narode , deklaraciju zaboravi, ali ruke i oci upri u nezaobilazni dvojac, koji ce vam opet "otvarati izgradnje puteva, fabrike, i buducnost" sve dok su im jezici (v)lazni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.