Za EU 41 odsto građana

Ostavite komentar


  1. Nisu za EU jer su im deca već tamo ( ili u nekoj drugoj ZAPADNOJ državi) , uz pomoć doznaka preživljavaju i to ih iritira.

  2. Dok EU ne prihvati naš za svoje, nemamo tamo šta da tražimo. A i primanja i ek. novi razvoja zemlje to obesmišljava.

  3. Ja bih da nam se vrate Turci, tada je porez bio "desetak" tj. 10% pa vi vidite .

  4. evropska unija nema veze sa demokratijom, ljudskim pravima i ostalim temama za koje se navodno zalazu.to je interesna grupa u kojoj vlada jedna drzava, mozda dve, a ostali su sateliti koji ispunjavaju nemacku volju i potrebe. srbija mora da se jasno i glasno izjasnjava da je za evropsku uniju, jer nas ucenjuje novcem koji nam daje, lako je britaniji da vrati ono sto je uzela, pa opet se buni, a sta bi srbija.? .zato vucic svom snagom voli evropsku uniju, jer on prima te novce, pa malo nama malo sebi..a svestan je da se E U nece raspasti za njegove vladavine..a i sigurna sam ni da srbija sve i da zeli nece ni uci u nju.,sve u svemu, zaglibili smo. i na kraju, mislim da je srpski narod i da su gradjani srbije sveukupno jaci, veci i bolji "evropljani" od najjacih evropljana nemaca i francuza, pa i od ostalih.

  5. Zanimljiv podatak. Ne toliko zbog drzave, kojoj spasa nema, nego zbog nas pojedinaca kojima su ovakvi podaci nekakva smernica, kuda srlja ova zemlja i kakva joj je sudbina. Mislim da ce trend biti jos gori (na stetu pristupanja EU), do konacnog uspostavljanja gubernijskog statusa u Srbiji. A posle neces moci da se maknes odavde ni da hoces.
    Ja otprilike znam sta mi je ciniti. Jos nisam toliko star, da bi mi smetala promena sredine.

  6. koliko su istrazivanja javnog mnenja tacna, odnosno netacna, vidi se po tome da samo 8.9 posto podrzava autokratiju, a za vucica glasalo preko 50 posto. ,,za politicka desavanja u srbiji nije zainteresovano 50 posto, a najomiljeniji kanal je drugi kanal rts,a kad su skupstinska zasedanja..drago mi je da N1 tek na trecem mestu, jer se bori da bude naj, a u stvari je senzacionalisticki medij koji nam vise plasira neistine nego prave informacije, koje i ne pominje..sto se tice stampanih medija, blic je tabloid, ali prvi objavije najnovije informacije, a kurir je srazmeran nasem mentalitetu, to je tacno. .i na kraju, gradjani misle jedno a govore drugo..prema tome zaludna su i netacna istrazivanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.