Za koga je iscrtavanje srca na mural Ratku Mladiću simpatično: Ko podržava, a kome je to petorazredno pitanje?

Ostavite komentar


  1. Kakve Brozove politike To je samo politika Milosevica i njegovih danasnjih na vlasti jataka Broz je vladao i na drugim prostorima bivse Yu pa se ne desava ovo sto se desava u Srbiji.Od Milosevica i ovih se prelilo i na druge republike samo zbog Srba koji dobijaju instrukcije iz Beograda Sto se nije ratom i zlocinima ostvarila velika Srbija to pokusavaju u miru

  2. Bravo za olenuka. Kakav mozak. Nauci li ti to od USA u kojoj po naredjenju nema ratnih zlocinaca a ni masovnih ubistava. Hajd boga ti ,i pored cenzure, objavi kako ti stize do advokata.

  3. Kako to moze da se shvati drugacije nego da je srce najveca podrska ovom zlocincu.Ali, on mora da ostane dozivotni zatvorenik.Srce mu ne moze pomoci.

  4. Неки се изгледа боје нових Ратка Младића, војводе Вука и хајдук Вељка.

  5. Simpatije su odgovor na drugosrbijanske cuvare zapadnih vrednosti i primaoce zapadnih donacija za unistavanje Srba,svega srpskog kao i SPC pretvaranje u amorfnu masu koja se zove graDzani.Zadatak ovakvih je spinovanje istine iz 90 i opravdavanje americkog imperijalnog fasizma prema Srbima i svemu srpskom.Kriju i srpske kosti iz 90 ih pa tako su nauceni da sabiraju zrtve a da pre toga kazu da su Srbi agresori.Imamo i moralnu nakazu Sonju Biserko koja u svom autofasistickom manifestu NVO koje finansira zapad pise da su srpske zrtve nebitne,imamo i novinarske moralne nakaza u listu Danas koje za „sitan interes“ potpisuju sve sto im se da.

  6. Molim vas, za one koji ne mogu da shvate šta znači biti ratni zločinac, kojima je u glavu usadjena neka iskrivljena slika šta to znači, govorite i konkretno ono što taj čovek jeste, čovek koji je ubijao i naredjivao ubistva nevinih civila!
    Mnogi bi tek tako shvatili koliko je veličanje takvog čoveka i takvog zločina povezano sa masakrima koji su se desili prošle nedelje u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.