Za Sašu Jankovića Žilnik, Ramač, Tešin, Ketig…

Proglas 81 ličnosti iz javnog i kulturnog života Vojvodine

Ostavite komentar


  1. Tek cemo na dan izbora videti ko je za koga, sa kim, i koliko procenata. Dosli smo do toga da nam kladionice dizu uloge..

  2. Kada je kao zaštitnik građana primao platu od 3.000 evra, koliko li očekuje da bi mu bila plata kada bi postao predsednik?! Mada, to neće postati.

  3. Koja je svrha ovog proglasa? Da se iznese nezadovoljstvo trenutnom situacijom ili samo da se pruzi podrska Sasi Jankovic?

  4. Kazu nemoj protiv vlasti imaces problema, ali ovo se nije desavalo ni kod milosevica.pitam se sta se desava sa ljudima koji su izlazili na ulice nekada da oteraju lopove i bolesnike.glasam za jankovica ( intelegencija je uz njega i sve mladje osobe kazu da je radio korektno) ili jeremica koji je pravi politicar sto je dokazao u un.

  5. Nisam ni sumnjao, komunjare se drze zajedno do konacnog potonuca, kao Titanik sa svojim orkestrom.

  6. Izvinjavam se ljudima, ali iskreno nikad nisam cula za njih! Ali svaka im cast za postignuca!

  7. Za pobedu nije bitno da li glasa akademik ili za tebe glasa seljak. Glas je glas i srećom isto vredi. A šta je njih stotinak naspram stotina hiljada duša.

  8. U potpunosti podržavam, što bi rekli od A do Š, sve navedeno u Proglasu 81, tako da vas ovlašćujem da možete i moje ime staviti kao potpisnika Proglasa, ili me obavestite o načinu kako bih to mogao učiniti…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.