Zaharova o poređenju sukoba Rusije i Ukrajine sa ponašanjem brojnih država prema Srbiji 1999. godine: Neumesna izjava srpske premijerke

Ostavite komentar


  1. Bogami ovi pomno prate dešavanje u Srbiji kada stigne i da se bavi Brnavićkom. Mada, nije čudo jer smo im samo mi i belorusi ostali.

  2. Mi u Srbiji izjave Ane Brnabić ne uzimamo za ozbiljno pa vas molim, da je šef ne bi grdio i izvinjavao se u njeno ime, da se ne ljutitite.

  3. Zaharova odavno daje krajnje neumesne izjave, nedostojne takve funkcije. Recimo ona fotomontaža Vučića tokom posete Vošingtonu, one ruske bajke da neće napasti Ukrajinu… P.S. ne gotivim Brnabićku i njenog šefa, glasam za druge ljude, ali ovo ponašanje i izjave Zaharove su grozne.

  4. Srbi premijerkinu izjavu nisu ni primetili, ali polako primećujemo da nam se iza ledja nešto radi, nešto što ovaj narod neće lako prihvatiti. Ona to u dogovoru sa pretpostavljenim. To nije stav Srpskog naroda.

  5. Neka je Ana ovo rekla, vreme je da se govori istina. Zrelo je, e ovo je stav vecine naroda.

  6. Ана Брнабић није моја премијерка. Ја сам држављанин Србије и ограђујем се од „владајуће дружине“ у задњих 22 године!!!

  7. Da li iko u Srbiji sluša sta kaze Ana Brnabic?Kad pocne da zvace, gasim tw

  8. Lepo joj odgovorila.
    Da bi bio razuman ili razumna trebaš imati argumente.
    Ovako naša premijerka samo priča da bi pričala.

  9. Ne dešava se tako često ali ovoga puta Ana Brnabić je potpuno u pravu. Rusina je u ovom ratu agresor.

  10. A sta je Brnabicka pogresno rekla ovaj put?? Putinofili sami sebi uskacu u stomak braneci Ruse i time istovremeno podrzavajuci otimanje Kosova. Jedno s drugim bas i ne ide. Sem toga, na istoku Ukrajine ima mnogo srpskih potomaka koji su bili kulturno i nacionalno potisnuti i ugnjetavani od strane te iste Rusije kad je bila carevina.

  11. Oho, gospođa se uvredila, a šta će tek biti kad im uvedemo specijalne mirotvorne sankcije…Umesto ‘povlašćene’ cene za gas, neka nas kazne sa cenom po kojoj ga prodaju Nemačkoj.

  12. Neće ovi naši biti dobri ni jednima ni drugima. Na kraju će biti primorani da se priklone jacem carstvu bez ikakve koristi za narod i za zemlju. Sve da se ostane na vlasti.

  13. @Ratko

    Sta joj je lepo odgovorila? Kad je Zaharova jnesto nekom odgovorila, a da nije bila cinicna, ironicna i bezobrazna? Upravo takav je i ovaj odgovor, bezobrazan do srzi i vredja inteligenciju!

  14. Imamo samo ovu zemlju – Srbiju i nisam rada da je izgubimo zbog izjave bilo čije – predsednika, premijera itd. Nadam se da će bar u ovim novinama objaviti da neistine koje iznose BOTOVI, preradjuju, brišu, pišu…po nečijem naredjenju u svim on line izdanjima, ne predstavljaju srpski narod već neobrazovani šljam.

  15. Rusi dobrodosli u Srbiju 90% gradjana je uz vas!!!! SNS mars iz Srbije!!!!!

  16. Zasto slati komentare kada ih ne objavljujete …ako neko uništi Srbiju , to će biti botovi, plaćene ulizice ove ili one strane.

  17. Ovi sve rade da pokvare odnose sa Rusijom, Zaharova treba da zna da Brnabicka nije moj premier, niti veceg dela Srbije

  18. Ana u cije ime govorid?
    U moje sigurno ne a i u ime gradjana ne govoriš
    Dosta je više tvojih brljotina i lopovluka.

  19. Ova zena je prava slika ruske politike i ruskog odnosa prema Srbiji – bahata, licemerna i bezobzirna.

  20. Neumesna a i bezobrazna izjava Zaharove. Nekada je Srbija bila Evropa za ruse, a danas njihova gubernija.

  21. IZJAVA ZAHAROVE SAMO POKAZUJE KOLIKO POŠTUJE DRŽAVU SRBIJU. ONA BRIŠE POD SA NAMA. OSVESTITE SE GRADJANI SRBIJE. VOLITE SVOJU ZEMLJU A NE RUSIJU.

  22. Marija ne zamerite. Nasa premijerka ne zna ni sta je bilo 1999. godine.
    Ko zna gde je tada bila. U Americi valjda.
    Ne zamerite joj.
    Mi joj sve prastamo i molimo Boga da sto pre negde ode i da nas vise ne nervira.

  23. Niste mi objavili prethodni komentari.
    Zaharova je u pravu. Neumjesno je. Rusija brani pravo na jezik i kulturu ruskog stanovništva u tim oblastima koje su joj istorijski pripadale. Šta je NATO branio u Srbiji? I da li Srbija ima pravo i obavezu da brani Srbe u BiH i na KiM pa i CG?

  24. Изненађује изјава неких Американаца, да Украјина треба Русији препусти део своје територије, ради мира. По том принципу ће тражити да се реши питање Косова. Не рачунајте на то!

  25. Па њу ни овде нико не слуша.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.