Zajednička sednica Vlada Srbije i Vojvodine 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

U Palati Srbija u Beogradu održana jje zajednička sednica vlada Srbije i AP Vojvodine kojoj su predsedavali predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i Vlade AP Vojvodine Igor Mirović,stoji na sajtu vlade Srbije.

Na dnevnom redu su mnogi zajednički projekti na kojima vlade zajedno rade. Brnabić je, otvarajući sednicu istakla da je zbog toga važno da se razgovara kako bi se videlo u kojoj su fazi realizacije svi projekti.

Naša sednica je kontinuitet sa prethodnom Vladom od kada smo počeli sa zajedničkim sednicama kako bi se važni projekti ostvarivali što efikasnije, rekla je danas premijerka Srbije Ana Brnabić u zajedničkom obraćanju sa pokrajinskim premijerom Igorom Mirovićem.

Brnabić je istakla da su u planu jako značjani projekti modernizacije Novog Sada, Vojvodine i Srbije, rekla je Brnabić, navodeći da je bilo reči o značajnim infrastrukturim projektima.

Ona je najavila i pomoć poljoprivrednicima kako bi se ublažile poosledice suše.

Ovo je politika okupljanja oko projekata, rekao je Mirović, navodeći da je to politika političkog kontinuiteta sa prethodnom Vladom. Prva zajednička sednica dveju vlada održana je 22. oktobra prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari