Zelenović nosilac parlamentarne liste, Veselinović beogradske

Ostavite komentar


  1. Velika podrška !
    Konačno normalna, zelena opcija da glasamo ZA ne samo protiv.

  2. Glasaču za vas onda kada se budete ponašali civilizovano i pravno, sa Ćutom će to teško ići. Zastupao sam investitora za MHE, ovi mu sprečavali gradnju, znam čoveka i da je pošten. Ok, nećete MHE, ali ne možete nekome rušiti nešto za šta ima dozvolu, prava politika je, ako nećete MHE da prvi predložite da prekine gradnja, a da se onaj ko ima urednu dozvolu, obešteti, to je princip poverenja u pravni sistem. U suprotnom, kameno doba, urušavaš svaki smisao pravne države, optužujući Vučića, a radiš isto to. Vođa tih bundđija je tražio novac da bi se prekinulo sa blokadama, puno novca. Sa mojim ličnim iskustvom u tom predmetu, nikada za ove, to što su radili je gore od ovog što imamo. Ne znaju ljudi iz prve ruke, ja sam se užasno razočarao, a bio sam za Zelene. I svima sam ispričao šta rade, i dalje ću

  3. Lokalni front Valjevo jeste u ovoj hrabroj ekipi. Zar se Kraljevo nije samougasilo? A ne, vi sada igrate drugu igru… lepo, lepo. Voli to Djilas.

  4. Ako zanemarimo poslovnu netrpeljivost autora u odnosu na sadašnju vlast, voleo bih da čujem njegovu objektivnu analizu predloženih kandidata. Zelenović Premijer, Ćuta Ministar, Dobrica Gradonačelnik. Rekao bih da nam ne ginu vazduh i voda, a da ćemo za dugo vreme zaboraviti sve materijalne blagodeti savremenog sveta.

  5. Moramo!
    Ahahahahahah, ja ne mogu da verujem, stavrno su se nazvali moramo. Ko da ideja zeleno(sta?)-leve(gde?) koalicije nije bila dovoljno ocajan pokusaj transplantacije uspeha iz zagreba, koji je nastao u potpuno drugacijoj politickoj klimi i trenutku.

  6. Ovo prvi put čujem da će dvojica kandidata biti pod brojem 1. Znači moraće prepraviti dvojku da bi bile dve jedinice. To je potvrda one ideje da će opozicija u više kolona osvojiti više glasova i lakše ući u parlament.

  7. prof. Draga Tutački, Vi ne razlikujete nosioca liste i prvog na listi. Malo se edukujte pre nego što komentarišete. Da ne ispadate više glupi u društvu.

  8. Nema ništa od pobede opozicije,niti na beogradskim niti na parlamentarnim izborima.Na beogradskim izborima je potrebna ujedinjena lista istinske opozicije i minimum 800.000 glasova za istu da bi se pobedilo.Za parlamentarne izbore je potrebno barem 2 i po miliona glasova za listu ujedinjene opozicije da bi se prevazišao broj glasova koje bi imali SNS ,SPS i liste koje ne prelaze cenzusmJedino tako po proporcionalnom sistemu može da se pobedi.

  9. Jedan covek jedna partija.
    Trba vam jos nekoliko hiljada pplitickih portija da bi cuvali kutije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.