Zakazana sednica Saveta bezbednosti povodom godišnjice NATO bombardovanja – format i dalje neizvestan

Ostavite komentar


  1. Da bilo koja zemlja podnese zahtev razumeli bismo,ali Rusija koja js napala Ukrajinu bez odobrenja Ujedinjenih nacija to je stvarno licemerje.

  2. Dačić poručuje da Srbija … želi da iznese svoju istinu o onome što se dešavalo pre 25 godina u vreme bombardovanja SRJ kada je, kako je naglasio, narušeno međunarodno pravo i pravni poredak u celom svetu.
    Komentar: bombardovanje jednog rezima pocionoc masakre genocidnih razmera je obaveza medjunarodne zajednice. Takav rezim je izbacen iz tertorije Kosova. Lokalno stanovnistvo, sada ima svoj lokalni administrativni rezim koja je transparentna, pod nadzor medjunarodne zajednice sluzi stanovnistvo Kosova.

  3. Nemamo pravo da se odreknemo KOSOVA i METOHIJE radi ljudi koji su se borili 1389
    g .i 1999.g .
    ZAŠTO SU ONI DALI SVOJE ŽIVOTE A MI DANAS NEKOME DA POKLANJAMO !
    NEMAMO PRAVO !

  4. Dani Kovac,
    Nije NATO bombardovao režim niti je ubio bilo koga od njih. Bombardovali su mostovi, škole, bolnice, civilni objekti i još mnogo toga i to sa osiromašen uranijumom. Ubijanja su deca iso kao danas u Gazi. Ako ubijanje dece može biti opravdano bilo s kojim ciljem onda smo kao droštvo debelo poremećeni i bolesni.

  5. Da li Srbi stvarno misle da je svet nekakvom cudom bombarovalo Srbiju u Evropi, prvu drzavu nakon drugog svetskog rata i Nemacke zato sto opet nekakvom cudom mrze Srbe i Srbiju. Pazite govorimo tu u koncesusu 30 demokratija koje su ravnopravne clanice NATO pakta.

    Da li je Medjunarodni sud na vase pitanje dao taj odgovor zato sto opet mrze Srbiju i li Srpski narod.

    Pitanje je, gde to zapravo zivite nakon 25 godina, i cijom parom ste stekli ono sto danas imate, u zadnjih 10 godina. Ima li uopste neke zdrave logike ili jos uvek verujeme u neke bajke

    Za vasu informaciju, Albanci vas zapravo i ne mrze. Da ste se lepo izvinili za zlodela Milosevica i prihvatilii Kosovo za ono sto je zapad zapravo i stvorio kao zajednicku kucu svih koje tamo zive, danas bi svi mi radili na nekim puno vaznijim temama, a ovaj dan bi nas prisetio zlih duhova iz proslosti da nikada ama bas nikada ne bi sebi smeli pristiti takve avanture u buducnosti. Nazalost ti zli duhovi su jos uvek prisutni i to u obliku Vucica, Dacica, Seselja i kompanije.

  6. Baš su lepo „multietničko“ Kosovo napravili. Srba gotovo i da nema juzno od Ibra, broj povratnika tužno mali, a oni koji su se usudili da se vrate ne prođu baš dobro. Još jedna prevara zapada.

  7. Pa naravno kada zapadne sile znaju sta su uradile,naravno da ne zele sednicu,
    Dolazi kraj njihovom vladanju ,polako se ruse

  8. Ne radi se tu o bilo cemu drugom osim da NATO nije ima pravo da bombarduje a SB UN nije prepoznao dase radi o bilocemu osim o borbi protiv terorista iz OVK

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.