Poslanici SPN položili zakletvu u holu Skupštine: Poručili da nastavljaju borbu u parlamentu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Hahaha koji luzeri, posle toga kolektivno idu u skupštinsku kafanu, to im je i bio cilj, a vi luzeri šetajte i dalje.

  2. Ja sam glasao da me ovi poslanici predstavljaju a oni se iz nekog samo njima znanog razloga nisu zakleli u sali u koju smo ih svojim glasovima poslali nego u holu što nimalo nije u redu.
    Ovakvim ponašanjem su me naveli da pomislim da sam pogrešio što sam im dao svoj glas kad nisu u stanju da se zakunu na regularan način kako meni tako i drugima koji su za njih glasali.

  3. Sa srećom u toj borbi i svim benefitima i posledicama vaše odluke. Jedino što je nažalost izvesno je da će biti mnogo „preletača“ iz redova birača u grupaciju „večitih apstinenata“ no i o tome se valjda razmišljalo?!

  4. Čuh neku šaljivu anegdotu, na našu jadnu i bednu stvarnost, kao a to je da li se 17. decembra slučajno nije desilo krivično delo, krijumčarenja ljudi!!!

  5. Gledaocima Pinka nije dovoljna Zadruga…kao glasali su i uselili rijaliti u parlament, a rijaliti zvezde obezbedjuje i“cuva“ ni manje ni vise nego obezbedjenje koje placaju iz svog dzepa ne samo gledaoci Pinka, vec i svi gradjani koji nisu gledaoci Pinka. Totalno pomracenje u kukavicjem gnezdu!

  6. Botovi počeli kampanju.. Kao glasali za SNP pa više neće, jer nisu položili zakletvu u sali već u holu, i posle će u skupštinski restoran.. Plitki ste ko „plehani tanjir“…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.