Zapad više neće ubeđivati opoziciju da promeni odluku o bojkotu

Ostavite komentar


  1. Drugim rečima pustili ih niz vodu…samo vi i dalje slušajte “demokratski“ zapad…a pare ćete da vratite,jer niste izvršili naredjenje.

      1. Jednojajčani Dragane, da li je za Vas normalno da izađete na izbore na kojima jedna osoba glasa i po tri puta, gde glasača na putu do birališta presreću nabildovani likovi koji nisu iz tog mesta? Da li je za Vas Dragane normalno da učestvujete u nečemu za šta unapred znate da je nepošteno? Suština bojkota je da neću da budem ovca i da neću da budem ikebana.

        1. Miroslave,ni sam ne veruješ u ovo što si napisao.Prošla su ta vremena kad je narod gutao takve mamce kao šaran posle zime.Izborni zakon je donešen 2003.i tad vam je bio najbolji do 2016.od kad ste katastrofalno i zbog glupih šetnji pali na 5%.

          1. Pun YouTube snimaka iz Lučana, Medveđe, Krstura… ali ok – treba da se zaradi sendvič.

          2. još kad bi bot znao da uslovi i zakon nisu isto ….. zakon je sasvim ok, može da se priča da li treba da bude proporcionalan ili većinski ali to je skroz druga tema. Ono gde škripi su izborni uslovi gde sns BOJKOTUJE sve moguće zakone kako bi danonoćno linčovao opoziciju i vršio presiju nad biračima. E dok sns BOJKOTUJE te zakone slobnomislećim ljudima ne preostaje ništa drugo nego da BOJKOTUJU NEPOŠTENE IZBORE.

    1. Ma neka ih nek šetaju još malo,vlast im neće ništa do izbora,jer oni žele da budu prebijeni pre izbora,pa da trče u američke,britanske,ili nemačke ambasade da kukaju,ali posle izbora,ako se nadaju da rade ovo isto,e onda će im se ispuniti predizborna želja,jer narod neće da ih trpi više,a onda će policija da odradi svoje.Bojkotujte izbore,da nam svane.

  2. Ma i treba da bojkotuju….bar da se skinu sa platnog spiska skupstine….lezi hlebe da te jedem….tako i oni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.