Žarko Korać za Danas: Zašto naprednjaci koriste simbol divlje i agresivne životinje, poput vuka, da prikažu svoju vernost Vučiću?

Ostavite komentar


  1. Nije samo u pitanju vernost,nego sto time obezbedjuju sebi zastitu i svemoc u svojim seoskim prcijama, poput Jovanova u Kikindi. Sto je osioniji u skupstini,to vise moze da se bahati u Ki!!!

  2. On je vuk a oni su svi ovce. Kako narod kaze vuk kad udje u tor pogleda ovce i one same idu za njim na klanje. Naprednjavka melodrama

  3. Oni “vukovi” a narod Srbije u tor, ko ovce. E moja Srbijo pod jednom sljivom!

  4. Nazalost, to je nacin na koji ce sebi obezbediti posao. Strucnost, kako stvari stoje, ne igra presudnu ulogu. Bitna je odanost i pripadnost coporu u kojem svi moraju da misle kao jedan (ili bar mora tako da se prikaze). Kao sto vec pesma govori iz vremena za koje sam mislio da smo svi zaboravili: „Ko drukcije kaze, taj klevece i laze, osetice nasu pest“. Sledeci izbori ce biti vrlo uzbudljivi.

  5. U mom selu nekada,kada se vukovi u zimu pojave i ugroze stada ovaca,seljaci su se organizovali u hajku i lov na vukove.

  6. Срамно је свој народ називати стадом! А шта си знао, то си и показао. Нико и ништа си одувек!

  7. Vuk nije agresivan uopšte, čoveka ne napada već ga se boji, u odbrani će pokazati zube, da odbrani sebe ili mlade.

  8. Sledeći izbori, kao i oni posle sledećih biće isti kao i svi od 2012. – 2022..

  9. Ta podrška je naručena i dirigovana od Vučićev strane. A botovi moraju da reaguju i opravdaju pare koje dobijaju. Zar je uopšte neko i pomislio da ga narod podržava. Ako tako Vučić misli debelo se zeznuo.

  10. Nedostojan si da se i kisnim glistama obratis! Nasmejace se tvoj diplomi! Izvini, zao mi je, ali istina je neumoliva!!!

  11. Bolje je ćutati… Svaki komentar pomaže u ocenjivanju javnog mnjenja a samim tim i u pripremama za naredne izbore. Ako nema negativnih komentara postoji šansa da se za..bu u računici za naredne izbore

  12. Koristili su ga i na zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu, što nije politika zar ne? TADA NIJE BILO DANAŠNJIH POLITIČKIH PARTIJA, DA JEDNI DRUGE ANALIZIRATE I PODJEBAVATE, UMESTO DA STE SVI SLOŽNI UNUTAR DRŽAVE, ŠTO JE NAŠA SNAGA, PREMA SPOLJAŠNJEM EVENTUALNOM NEPRIJATELJU, PA U STAROM RIMU ROMUL I REM, PA TVORAC AZBUKE VUK STEFANOVIČ KARADŽIĆ, JEDINI ČUVENIJI, ZNAČAJAN ZA NAŠE PODNEBLJE KROZ ISTORIJU, PRE 30 ILI 40 GODINA KADA BI TUMAČIO NEKOGA PITALI BI DA LI SI PROLUPAO, JER ŠTO STE SVI POSTALI BOLESNI DA TUMAČITE NEŠTO ŠTO UOPŠTE NEKO NEKO I NIJE STAVIO ZA TUMAČENJE. DA LI TUMAČIŠ JESU LI ČISTE GAČE TVOJE ŽENE I OD ČEGA SU SE ZAPRLJALE, NISU NI SVI ONI KOJI SE NAZIVAJU VUK ISTI, KAO ŠTO NIJE NI SVAKO KO SE NAZIVA ŽARKO, KAKO BI TUMAČIO DA LI OTVORIM VRATA I PROZOR NA KUĆI ILI ZATVORIM, NEMOJ NI DA POKUŠAŠ, JEL BI PITALA DA LI SI PSIHIČKI KAKO TREBA.

  13. To nisu vukovi. To su ovce, zavucene duboko u pozadinu velikog šefa. Svi su oni odavno dali obraz za guzicu.

  14. Браните председника неверицом или голубом,а не вуковима

  15. Nisu oni vukovi ,nego vucibatine.Vuk je za njih poezija.I onaj njihov ,,glavni vuk“ je iskompleksirana vucibatina, koja sebe neki put prestavlja kao vuka.Prosto vredja vukove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.