Žarko Korać: Postojala je istinska namera hapšenja Đukanovića

*Ultradesničari i huligani u Srbiji pod kontrolom vlasti i bezbednosnih centara moći - rade na dugme, tvrdi za Danas Predrag Petrović iz BCBP
Da li desničarske stranke i organizacije mogu da destabilizuju region

Ostavite komentar


  1. Ranije sam vrlo postovao gospodina Koraca, ali u poslednjih par godina ko da mu nesto polako nagriza pamet. Desava se da neverovatno (za svoj kapacitet) promasi. U pravu je kad opisuje polozaj huligana i njihovu ulogu na politickoj sceni Srbije, ali potpuno gresi ako ih stavlja i u kontekst cirkusa na dan izbora u CG. Nek mi onda objasni sta je u redovima tih 20 (a posle 14) terorista radila penzionerka i imali ikakve logike da bi ta saka jada uspela u svojim namerama?

  2. "Postojala je istinska namera hapšenja Đukanovića"…….Zar ste uopće sumnjali? I još gore od sveg je što se u Srbiji ovoj družini javno i dalje daje podrška, a vlast ili ćuti ili tiho zapreti nekim svojim tajnim informacijama koje ne iznosi na svetlost dana! Čeka šta će reći Moskva, pa da se pridruži. Srbija se blamira kao i uvek!!

  3. Ja kad sam pročitao vest o hapšenju, prvo što sam pomislio: nemoguće da bi Milo Đukanović tako nešto uradio! Beba Popović? Nikad!
    Jednostavno, Rusi su se navukli na američke filmove, i poverovali da petnaestorica klinaca može da "uhapsi" Mila, i da će sva policija, vojska, sokolovi Brane Mićunovića i ostalih par stotina hiljada pristalica nemo posmatrati dok ga oni u otetom džipu prevoze… do Moskve, na primer…
    E, moj Đinđiću, kakvo si okruženje imao, bolje nisi mogao da prođeš. Ovaj će da utvrđuje istinu o Tvojoj smrti?! Bolje da ništa ne znamo. Ubile ga strane agenture. Tačka.

  4. Ne mogu da zamislim da bi pomenuta grupa uz malo nereda dovela da neka od opozicionih partija pozove bratsku pomoć iz humanitarnog centra u Nišu ili mirovne trupe iz jedne udaljene zemlje.To bi zaličilo na smirivanje nemira u Ukrajini, mirovne misije u Siriji….,

  5. Deja vu! Već viđeno! Tako je rušena Vojvodina krajem osamdesetih sa mitinzima bratstva-jedinstva na čelu sa bradatim došljacima okićenih kokardama. Tako je oteran Knjaz Nikola sa Cetinja. Od te bratske pomoći i stiska hoće rebra da popucaju. Ali nije ni Milo naivan. Vreme će pokazati da li će Crna Gora opstati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.