Zasad podrška samo od DS

Goran Ćirić: Svaki predlog je dobro sredstvo da dijalog počne *DJB: Podržavamo i obraćamo pažnju samo na inicijative koje dolaze od prave opozicije
LDP će tražiti da predlog njihove rezolucije o Srbiji i Kosovu usvoji po hitnom postupku

Ostavite komentar


  1. Odnosi između Prištine i Beograda su pod pritiskom jednoumlja prištinske vlasti koja se ponaša neustavno i donosi nezakonite odluke u pokušaju pljačke srpske imovine i otežava sve više položaj srpskog stanovništva na Kosovu.

  2. DS je mnogo postao pametan od kad nije na vlasti,ne znam gde su im bile te silne ideje dok su bili na vlasti?

  3. Ma kakvu rezoluciju o Kosovu može da ponudi LDP. Pa oni se otvoreno zalažu da Srbija prizna nezavisnost Kosova.

  4. I pozicija i opozicija treba da se ujedine i podrze ono sto je od izuzetnog znacaja za nas,a to je Trepca,nase blago.

  5. Pa ako LDP predlaže da Briselski sporazum o principima normalizacije odnosa Beograda i Prištine predstavlja osnov svih budućih odnosa Beograda i Prištine pa aktuelna vlast je u tom cilju i potpisala taj sporazum. Međutim problem pravi Priština jer dobrim delom opstruiše primenu tog sporazuma.

  6. Verujem da ce vlast uspeti da maksimalno normalizuje odnose Beograda i Pristine, jer je prvenstveno sposobna za to. A ds, ldp i ostali nek se za to ne sekiraju jer nisu sposobni ni njihove stranke na normalizuju.

  7. Ako pročitate prvu rečenicu teksta koja glasi:"Podršku dijalogu o situaciji između Srbije i Beograda LDP sada ima samo od DS…" i ne začudite se, zreli ste za učlanjenje u LDP: Proces raspadanja jedne države, koji posle par decenija još uvek traje, mogao bi istina nekim izrazito malignim procesom dovesti i do takvih razgovora, a LDP je uvek bio avangarda u pogledu predviđanja i podrške takvim procesima.

  8. Mislim da nesto sto predlozi LDP nema sanse da prodje kod nas. Znaju svi da su to neki stranci sastavili a Ceda samo predao na pisarnicu.

  9. Oko zajednickih tema vaznih za nasu drzavu treba da se sloze i pozicija i opozicija.

  10. S obzirom na težinu političke podrške LDP u članstvu sumnjam da će oko staviti na dnevni red LDP rezoluciju o Kosovu.

  11. Demokrate su nam postale toliko pametne da covek ne poveruje.Samo nije jasno kako to da su postale pametane od kad nisu na vlasti, ne znam gde su im bile te silne ideje dok su bili na vlasti.

  12. Pa ko će drugi da podrži Čedu nego njegova bivša stranaka, ne verujem da će ovo podržati ni jedna druga opoziciona stranka.

  13. Pitanje Kosova je vitalno pitanje Srbije. Trebalo bi da se donese jednoglasna odluka, da se i pozicija i opozicija slože.

  14. Muka mi je kad vidim kakve ovi ideje imaju, a još više mi se smuči kad vidim da DS kao nešto podržava. Niste ni svesni koliko ste smešni.

  15. LDP je stranka koja praktično ne funkcioniše, nema vrh stranke, nema infrastrukturu, sve s e svelo na Čedu i par musketara, niko njih više ne uvažava ali najgore je po njih što to ne čini ni biračko telo.

  16. Bez toga nema razvoja i nema boljeg života ni za ljude u Beogradu ni za ljude u Prištini. Svaki predlog je dobro sredstvo da dijalog počne i da se time usaglase najbolja rešenja za Beograda i Prištinu i mi očekujemo i od vlasti da to razume. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Srbiji su otreni ljudi koji će nas ojačati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.