Zašto je Dragan Šolak trn u oku predstavnicima vlasti u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Postovanje, nista ne vredi, mi u unutrasnjosti gde nema sbb, a da bi gledali n1 i nova s, pravimo gimnastiku tako da moj sin ima u beogradu, pa preko njegove sifre idemo na komp, pa prebacimo na TV. Ali nas provajder/ supernova/ nam ne dozvoljava! Zabranjeno! Tacka! I, gotovo, ne mozemo gledati! Pozdrav! Lara!

  2. Hvala Šolaku do neba, što je u svojim medijima, uz pomoć poštenih i profesionalnih novinara, omogučio bar delu građana Srbije, da čuju istinu. Da nije njega, cela Srbija bi bila Vučićev tabloid i zato ga ovaj mrzi.

  3. U Srbij ako si uspjesan,pristojan,obrazovan,a vlast nemoze da kontrolise, nebiraju se srestva blacenja izmisljanj laznih informacija,ako mislis svojom glavom i kritikujes vlast ocekuj sve brutalnije napade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.