Zašto naprednjaci osvajaju sve manje glasova u Nišu?

Da li Nišlije kaznjavaju loš rad SNS na lokalu ili su opozicione stranke bile aktivnije pred ove izbore

Ostavite komentar


  1. Nis je grad koji je najvise dobio od SNSa u odnosu na ostatak Srbije. Ako misle da ce od drugih dobiti vise izvolte. Ali da se ne vrate na staro sto je lako moguce.

  2. Zato jer su uradili veoma malo za građane i ne nude ništa u budućnosti. To je odgovor. S obzirom na veličinu grada veoma malo je urađeno. Naročito za najsiromašnike. Da ne pominjeno seču stabala i uređenje centa grada…

  3. Rezultati pokazuju da se građani slažu sa spoljnom politikom koju vodi Vučić ali ne prihvataju unutrašnju.

  4. Nijedna institucija u Nisu nefunkcionise normalno . Za sve je krivo partisko zaposljavanje nestrucnog kadra.Ljudima se smucilo da za sve cekaju danima.

  5. Zato sto svi zaposleni u javnom sektoru tj vecina, imaju prebivaliste na kosovu i metohiji…

  6. Zato što je SNS na čelu sa lažovom i demagogom Vučićem svim pametnima dozlogrdio

  7. Izgleda da u Srbiji ljudi obozavaju kult vodje i dok je takva situacija, tesko ce se u drustvu bilo sta promeniti. Licno, glasao sam za listu Moramo upravo iz razloga sto su retki (ako ne i jedini) koji nisu personifikacija jedne osobe.

  8. Bravo Niš! Odavde ponovo kreće. Džaba spaso poster na hotelu. Ovo zlo moramo da oteramo!

  9. Pa nema tu neke misterije. Izbor kadrova SNSa u Nišu je stvarno loš. Svedoci smo lošeg rada pojedinih gradskih službi i izvesno ogromne korupcije koja omogućava da se nove zgrade zidaju na zelenim prostorima u starim blokovima, što je nebuloza. Inače i niška opozicija nije vajna, retoričari sa slabom praksom. Nišu trebaju novi ljudi, nova lica, ali niko ne želi da uđe u to blato.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.