Zašto Orlić „pažljivo“ čita i podvlači intervju Lazovića za Danas?

Radomir Lazović nastavlja sa odgovorima vladajućoj većini posle optužbi da mu govore piše Viola fon Kramon

Ostavite komentar


  1. Orlić je dokazani majstor da ne odgovori na konkretno pitanje. Bahato napredni lažov.

  2. Orlića treba da je sramota svojih kolega i profesora. Ovde, u Srbiji, sram je postao nepoznat, poltronstvo poželjno, a nestručnost, nemar neprestano prisutni.

  3. Ako naši Univerziteti proizvode ovakve „naučnike“, onda smo u dubokom problemu!

  4. Borba tek pocinje, izdrzite, budite jedinstveni i ne odustajte, SNS nije navikao da im se neko usprotivi u Skupstini

  5. Orlić je poslušnik režima! Da bi uspeo u životu mora da bude ovakav. S obzirom da je dete pukovnika koji je bio procesuiran za malverzacije u vojsci izgleda da vuče traume iz tog vremena.

  6. Posto je g. Orlic vec rekao da ce sprovoditi politiku g. Vucica, bar tako procitah negde, onda je cinjenica da g. Orlic nije razumeo reci G. Jankovica, i da ne razume sta je Skupstina i sta je zadatak Predsednika skupstine kao Najviseg Zakonodavnog tela koje je iznad Vlade i iznad Predsednika drzave, mogli bi njegovi partijski drugovi pravnici pa i sam g. Vucicu kao pravnik da mu objasni ulogu Predsednika Skupstine. Uzgred budi recene neko nekad rece negde dokle god je g. Vucic Predsednik SNS onda moze da bude samo u VD zvanju predsednik Srbije. Ziveli

  7. Brnabić zna ko piše Lazoviću
    govor? Pa, ona u svakoj izjavi
    zamuckuje, jer joj je košmar
    u glavi…

  8. Ako nije istina sto nisi Lazovicu demantovao u skupstinu nego ovde izvrces stvari

  9. Po Orlićevom shvaćanju, Skupština je izvršni organ Vučićeve vlasti, a on na njenom čelu da sprovodi ono što mu šef naloži. Sve su oni do sada privatizovali i stavili pod svoju kontrolu, pa žele to i sa Skupštinom. Ne znaju oni šta je demokratija i parlamentarizam, još iz doba kada su bili podanici politike radikala i Šešelja.

  10. Lazovic je beznacajn politicar,znacajnog drzanja ko da je sef Sombora i Novoga Sada

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.