Zašto Vučić čeka poslednje dane da bi raspisao izbore za 17. decembar?

Ostavite komentar


  1. Zašto Danas spominje Vučića svakog dana ? Može li dan bez njega,Pink je narodu ispravi mozak,a mora li i Danas to. Možda da probate makar par dana da ne spominjete dotičnog,hvala.

  2. Zato sto izbori ni nece biti raspisani za 17. decembar, nego za 24. decembar, katolicki Badnji dan!

  3. pravljenje ne izvesnosti za sve aktere
    pravljenje NEZIVESNOSTI za sve aktere

  4. Kad je unistio sa svojim poslusnicima drzavu Srbiju koja bi bila prijatna za zivot sto ne bi zamajavao i podmicivao, nepismene,neobrazovane i neobavestene kada ce raspisati izbore.Toliko je dosadio sa obracanjima narodu da se nama koji pametno razmisljamo bas smucio.Ne zasluzuje ni po kakvom osnovu funkciju koju obavlja jer Srbija zasluzuje boljeg.

  5. PRIKUPLJAJU POTPISE DA BI SE HVALILI KAKO SU PRVI TO POSTIGLI JER ZNAJU KADA CE BITI IZBORI. OSTALI CEKAJU jer uvek moze da ih i ne raspise posto je gospodar svemira

  6. Zato što dele drva na teret socijalnog i uzimaju ličnu kartu za listu. Treba to organizovati da u danu od večeras do sutra predaju listu.

  7. Zasto meni, kao vlasniku stana, nije omogucen on-line uvid ko je sve upisan na mojoj adresi? Inace, moram da podnosem zahtev-molbu u policijskoj upravi da mi dostave ko je upisan na trazenoj adresi, pa ako i otkrijem da je neko upisan bez mog znanja, ne mogu da ga odjavim bez njegove saglasnosti. I niko se nikada nije setio da to pravilo promeni jer kako bi inace ostavili prostor za „legalno“ manipulisanje brojem glasaca u odredjenoj sredini. Na taj nacin je moguce upisati i dovesti na glasanje stotine glasaca iz BiH, CG, dijaspore… A mi tu ne mozemo nista! Cak ni jedna stranka to ne pominje, valjda ce i njima to pravilo valjati ako se jednom i oni dopcepaju vlasti. A tesko da ce to uspeti sve dok ovi drugi imaju tu moc u svojim rukama.

  8. Ljudi, vi se profesionalni novinari, daj nemojte imati 10 gramatickih gresaka u jednom clanku

  9. Kažete profesionalni novinari .Daleko su oni od profesionalnosti.A za izbore što ne kaže kada će .Pa malo neizvesnosti i napetosti nije na odmet.Sta bi pojedinci radili i o čemu bi pričali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.