„Zbog ministra Selakovića sam izložen najvećoj opasnosti“: Proteranom ambasadoru Srbije u Crnoj Gori oduzeto službeno vozilo (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Не бринем се ја за Божовића,тај се добро сналазио у свим системима.

  2. Pa što lažete da se po CG vozi privatnim vozilom kada je njemu zabranjen ulaz u CG.

  3. Ovaj lik je bruka za Srbiju, priučeni radnik. Uzgred, kako može crnogorac da bude ambasador Srbije u Crnoj Gori, to je tek skandal. Plata od 4.400 evra iz srpskog buzdeta, a proteran iz Crne Gore, neverovatno.

  4. Da li je moguće? Prima platu od 500000dinara mesečno, za šta? Pa ko mu daje platu? Zar smo svi tolike ofce?

  5. Kakav je ovo lik. Eto saznamo i zašto služe službena auta sa diplomatskim pasošima. Da se vozikaju, žene, deca, mame i tate. Pa bravo…

  6. Sasvim regularan potez ministra Selakovića.A ovaj tzv.patriota i SPO-ovac neka malo podvije rukave i malo počne da radi.

  7. Što mu uzeše auto? Ne samo što je primao pare a nije bio na radnom mestu, nego se i njegovima smučio!!!! Ha haaaa, služba ga pustila niz vodu…

  8. Zbog čega prima toliku platu, ako nema odgovarajuće radno mesto. Trebao mu je oduzeti auto čim se vratio.

  9. …I jos da dodam…a sta traze clanovi porodice , kako vec doticni kaze ( otac, majka, sin i zena ) u sluzbenom vozilu ? Putni nalog ?

  10. Niksicaninu je neophodna limuzina sa vozacem za obilazak beogradskih kafea i restorana. Jer kako potrositi platu od 4400 evra?

  11. Crna Gora je odlucila da Bozovicu nisi vise ambasador Srbije. Upitaj se zasto je donijela takvu odluku, umjesto sto kukas po medijima sto ti je Selakovic uzeo samo auto, a ne i platu. Koje i za koga poslove ti obavljas?

  12. Ко си ти да имаш службено возило и возКаш се на туђ рачун.
    Доста бре пљачке народа.

  13. Kako te nije sramota da se javljaš kad sam znaš da nemaš pravo ni na platu ni na auto

  14. Ovaj opskurni lik se po nekoj liniju uvukao u sistem i tu levitira pune dve decenije. Sta reći. Možda gori od drugih, ali sve je to ista fela.

  15. Ko ti je dao hleb u ruke, njega prvo napadni…vratio bi ja tebe, odakle si došao!

  16. Plata mu je 4 400 evra. Plus dodaci, sekretarica, spremacica, cistacica, bastovan, auto, vozac, sekretarica, reprezentacija, fri sopovi i diplomatski pasoš

  17. Šta ako ga postave za direktora eps-a,njega je u mladosti udarala struja više puta,to mu kod naprednjaka vredi kao diploma etf-a.

  18. Pa Vucic je i dalje u bratskim odnosima sa Milolm . Vucic se samo priklonio litijama koje je stalno gusio u interesu Mila.Vucic je zlo u srpskom narodu,predao je Kosmet ,izdao Crnu goru i Srbe.Izdao je Sandzak.Vucica odmah uhapsiti.

  19. Samo tako, sve četničko-ljotićevske ideologe odmah izbaciti iz svih civilizovanih, demokratskih zemalja, pa nek se po Beogradu šepure sa njihovim srbovanjem!!

  20. Kako ga je zabolelo sluzbeno vozilo,kupi sebi kola ili ide autobusom,hoce covek rotaciju.

  21. Auuu, kako sad da prenosi drogu preko granice? Umreće i on i dileri od gladi. Šmrc.

  22. Kakav ambasador,sramota za Srbiju. Šta je dotični do sada uradio i stekao zasluge da bude ambasador.

Ostavite komentar


Politika

Srpska lista o odluci Političkog komiteta Saveta Evrope: Dok se naši građani hapse, Prištini se povlađuje 10

Srpska lista o odluci Političkog komiteta Saveta Evrope: Dok se naši građani hapse, Prištini se povlađuje

Srpska lista reagovala je na odluku Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope u vezi sa željom Prištine da bude primljena u članstvo te međunarodne organizacije, konstatujući da ona predstavlja nagradu međunarodne zajednice Prištini za svakodnevni teror nad srpskim narodom, "brutalno fizičko i insitucionalno maltretiranje i obespravljivanje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji".

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.