Zdravko Ponoš o odlasku dela opozicije na razgovor s načelnikom beogradske policije: Bezbednosne garancije od Vučićevog savetnika za borbu protiv korupcije i kriminala?

Ostavite komentar


  1. Gosp.Ponos traži od g.Milica …???
    Mi gradjani koji podržavamo proteste, a još uvek NE SETAMO , TRAZIMO
    1) OTKRIVANJE identiteta NARUCIOCA SPOTA o Oliveru Ivanovicu, a NE samo oduzimanje nacionalne fr Pinku.
    Tada kreće LUSTRACIJA I ODGOVORNOST I sve što ZAKON PREDVIDJA.
    2) ZASTO gosp.Djilas seta sa OPOZICIJOM posle odlaska na kanabe I IZDAJU pobede u Bgd na poslednjim izborima?
    3). ZAHTEV TUZILASTVU o izjavi g.Pak u “ Utisku nedelje“ da su se DESAVALE STRASNE STVARI?
    4) vas stav i budućnost PRELETACA iz stranke DS, DSS, G17 i TROJCI na vlasti ( koferce 30g ?) I budućim koji se PREPORUCUJU sa Zoranom, Sormazom , g.Pak itd, itd.
    VERUJEM DA CETE ODGOVORITI , ili se ponovo SAMO NADAM?
    I TAKO VEC CETVRTU DECENIJU?
    HVALA !

  2. Komentari se cenzurisu.
    Nije moguće poslati zahteve gradjana upućenih opoziciji.

  3. Lično nisam shvatio da je opozicija organizator protesta već da su se svojevoljno uključili u narodni protest, o čemu pričamo?

  4. Narod je poceo da se samoorganizuje ne verujuci ni vlasti ni opoziciji, kao ni medijima obeju strana koje plasiraju propagandu a ne vesti. Izgleda da je Narodni stab jedna od tih grupa slobodoumnog naroda

  5. Šta to fali Ponošu? DA vam AV nije možda bolji? Pa ko dade Kosovo???

  6. Toliko SNS botova,čudi me da se ne „informišu“ sa Pinka,Alo,Informer,Happy… Otkud oni ovde? Ponoš sa jedne strane u pravu,a sa druge strane pa ovo je dobar pokušaj opozicije. U pravu je da ovaj „načelnik“ policije je Vučićev čovek i koji pritom veze sa životom nema i naravno da neće mnogo dobiti od razgovora sa dotičnim.No, dobra stvar da se sa njim razgovoralo i obavešten je,a kako on kaže nema informacije.Pa, dobro kad čovek nema informacije onda bilo šta da se desi,kriv je on i njegova nesposobnost.

  7. N1 glefam i što ga više gledam,sve više ga mrzim,da li shvatate da ss vašom propagndom izazivate bes običnog naroda.Sve dok ste takvi AV će imati sve veću podršku.Opozicija,šta je to?Krug dvojke u Beogradu i ostalim gradovima i oni frustrirani bivši političari sa svojim istomišljenicima.Ukinuti zadrugu znači ostaviti stotine hiljada pre svega penzionera bez zabave.Možda korigovati nešto u njoj,ali ukinuti!Kako mislite da vas oni gledaju?Mogu da Vas razumem ako se borite za novac,ali da mi ispirate mozak ne.Ponavljam,gledam vas i sve mi se više i više gadite.Nešto morate menjati,jer obični ljudi nemaju novca ali imaju dušu.

  8. N1 manipulise sa napadom na njih, jer nikome nisu bitni i samo skrecu paznju time na sebe.

  9. A kad demonstriraju ispred RTSa i penju se po zgradi i prave ,,performans,, to je u redu i opravdano? Ako imamo slobodu mišljenja i izražavanja istog,onda su aršini ist za sve,zar ne?!!!

  10. Ponos jebio nn osoba dok ga surak nije izvukao da zavrse poslove i uniste vojsku. Ponos je posle uzeo hrvatsko drzavljanstvo i zeli ovde da se obogati i povuce u njegov Zagreb. Mi nismo tiko ludi. Ko si ti bre.

  11. Vi niste botovi , senvicari… v i ste bolesnici ozbiljni bez mozga ,laza vas zove ima mesta,a sagradicemo novu bolnicu za vas elitu…….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.