Zdravko Ponoš: Parizer ekonomija kao demonstracija manjka znanja i viška vlasti

Ostavite komentar


  1. „Parizer ekonomija“, kako je naziva Ponoš, je važna za narod Srbije i to niko od nas ne krije, a sve ostalo navedeno je proizvod njihovog, opozicionog, sramnog ponašanja u Skupštini, kojima i on pripada. Uostalom ako mu ne odgovara u Srbiji… široko mu polje, neka ide tamo gde mu je lepše… a sam zna da nema gde da ide.

  2. Kako ovog Ponoša nije sramota da priča ovakve stvari, a svi znamo da je gotovo upropastio našu vojsku

  3. Srbija se izgradil ai gradi se i dalje, mogao bi bar nešto od toga da prizna Ponoš a ne da lupeta kao i uvek

  4. Za Ponoša je najbolje da se povuče iz politike, sve što kaže jadno je i bez ikakvog osnova

  5. Zdravko Ponoš je doduše naviko da sa svojim nalogodavcima iz Natoa jede kavijar skupe sireve i pije skupa vina pa neka ide kod njih ako mu ovde neodgovara.

  6. Pravi čovek je sada na vlasti predsednik Vučić a ti si Zdravko Ponošu kolareralna greška naroda nekada koja se neće više ponoviti.

  7. Bože,zar ima neko ko sluša Z.Ponoša,pa on je po zadatku Zapada,za malo uništio vojsku Srbije.

  8. Postovanje Malaplava, imam osecaj da ste pomesali malo to oko ponasanja i ko se ponasa bolje a ko losije, stalno isto pricate, malo promenite plocu sto kaze nas narod.
    Postovani Stefane a kako vi znate da je G-din. Ponos upropastio vojsku, da li ste citali izvestaje Generalstaba, mozda pristustvovali tom upropascavanju vojske, ili se oslanjate na pricu g. Vucica koji zna sve?
    Kada vidim ponavljanje imena znaci botovi polako osvajaju i ovaj prostor, to je lepo i demokratski za razliku od tabloidnih izdanja gde se kriticki osvrti ne prihvataju.
    Ziveli

  9. Bas ste se uplasili Ponosa, kada ga ovoliko pljujete.Sve sto je rekao je tacno.Samo sto on ne ucenjuje svoje botove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.