Zekić se nedopustivo meša u uređivačku politiku

Direktori Crte i Cesida za Danas o izjavi članice Saveta REM-a

Ostavite komentar

 1. Bojkot je legitiman politički stav. Nacionalne frekvencije su dobro svih građana Srbije, te su televizije sa pravom emitovanja programa na nacionalnim frekvencijama u OBAVEZI da građane Srbije informišu o svim nacionalno relevantnim temama, pa tako i o temama vezanim za aktivnosti političkih aktera koji se zalažu za bojkot izbora. Ovo posebno važi za RTS, kao Javni servis, koji SVI građani Srbije direktno plaćaju.

  1. Vucic brani demokratiju ?!!!!To je
   isto ,sto rece jedan opozicionar
   „kad bi dao zecu da cuva kupus“.
   ON,demokratija i sloboda su poj
   movi apsolutno nespojivi.

   1. Krle, a sećaš li se DOS-demokratije, a posle DS-demokratije?Vidiš tada nije “zeka čuvao kupus“,tada su koze čuvale kupus, i to u stadima.Svaki jarac je imao svoje stado i svoju teritoriju gde čuva kupus,tako da smo 2012. imali samo za jedan-dva puta skuvamo podvarak.Zaboravan si izgleda?

  2. Tako je mladi treba da vide kako se u televiziju ulazi sa motornom testerom, kako Bosko nagovara svog gorilu da izvuce vozaca iz kabine zauzme mesto I jurne na policiju cupaju znakove ruse BG sve poucne stvari za omladinu, zasad se deca biju I ubijaju po skole a mozda po ugladu na opoziciju pocnu da donose I motorne testere nozevi I pistolji su prevazidjeni

 2. „Te stranke će, s druge strane, opravdano biti u drugom planu zato što neće učestvovati na izborima, naspram onih koji će dobiti prostor za predstavljanje svojih predizbornih programa – zaključuje Klačar.“ Ah ti Vucicevi analiticari! Blagojevic se odmah „prekomponovao“ i otisao na kurentniju poziciju, a Klacar, onako, potiho daje svoj doprinos sve pravdajuci one koji gradjanima uskracuju prava. Pa, gdine Klacar, i vi znate da se ljudi mogu i PREDOMISLITI, pa mi objasnite zasto najava bojkota znaci uskracivanje prava cak i PARLAMENTARNIM strankama da se oglase?

  1. Te stranke koje bojkotuju izbore i treba da budu u drugom planu.Treba pustiti one koje imaju program da pokažu gradjanima, a bojkot…kakav je program?Šetanje naredne četri godine,ili šta?Mislim da je najbolje da REM ima samo jednog člana, i to Djilasa,onda ga politika više ne bi više zanimala,samo sekunde.

  2. Postoji opozicija koja ne bojkotuje izbore I ona ima svje termine na RTS-u a zaboravili ste dok je DS sa nepismenim Zivkovicem predsednikom vlade pa lopov Dinkic dsli je mogo da ima rec na RTS-U DOSOVCI se ponasali kao narodni heroji jrl su lupali j serpe I lonce na protestima I bili su nedodirljivi a Djilas je vodio racuna o televiziji odpustao I primao radnike koji I sad rade I punio svoju kasu do neke cifre od 119 miljona evra pa je zenu I decu poslao da zive u Englesku

 3. Vučić i demokratija, zar je moguće da smo toliko slepi i nerazumni, pa ovo je autokratija najvišeg stepena, zamislite demokratiju u kojoj Vučić određuje visinu penzije a onda kaže(pred izbore) povečaćemo penzije mimo zakona donešenig pre 2 meseca…

 4. Tako je mladi treba da vide kako se u televiziju ulazi sa motornom testerom, kako Bosko nagovara svog gorilu da izvuce vozaca iz kabine zauzme mesto I jurne na policiju cupaju znakove ruse BG sve poucne stvari za omladinu, zasad se deca biju I ubijaju po skole a mozda po ugladu na opoziciju pocnu da donose I motorne testere nozevi I pistolji su prevazidjeni

 5. Na jednaku minutažu imaju jednako pravo i izboraši i bojkotaši na svim sredstvima informisanja. Bojkotaši se nisu odrekli učešća u izbornom procesu ni uticaja na rezultate izbora. Bojkotuju samo izlazak na birališta i glasačko izjašnjavanje. Žele da ravnopravno učestvuju u predizbornoj kampanji i na taj način da ukažu na sveukupnu pogubnost antipolitike vladajuće koalicije predvođene presvučenim primitivnim radikalima i njihovim stegonošom mladim ratnim huškačem i pljačkašem penzionera.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

6. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.