Zelena stranka: Zaštiti građane Smedereva

Ostavite komentar


  1. Ne moze biti pomaka od ministra Trivana, jer ugovorom nisu obavezali Kinesku kompanije, da nesme da truje okolinu. Apsolutno njoj, kao i drugim stranim kompanijama je dozvoljeno da rade sve sta hoce, ne postujuci zakone i pravila

  2. Prolazio sam kroz Smederevo i kroz sela pored čeličane i sablasno je. U Smederevu je vazduh drugačiji, dor je u tim selima bukvalno sve prekriveno prašinom boje gvožđa. Saobraćajni znaci se ne vide od naslaga te pračine, koja je lepljiva i pravi naslage. Kuće su ofarbane tom prašonom, drveće, kapije, ograde… Sablasno…

  3. Kinezi su poznati po tome što vode računa o ljudima i okolini, isto kao i političari u Srbiji. Možemo svi da pocrkamo, što se njih tiče.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 9

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.