Zelenović: Blokada RTS-a u subotu

Ostavite komentar


  1. Tako je Zelenoviću, najpre jedan sat, sledeći put tri sata i tako dalje produžavati opsadu. Protest se mora blago i upozoravajuće radikalizovati. Od potpuno mirnih šetnji nema vajde, ova vlast to ne razume, tolerisaće to godinama a nama vreme ističe.

    1. Blokada se može izvesti samo preko američkog kablovskog provajdera SBB i nikako drukčije, da li će se šetači okupiti ispred Aberdareve ili na Vidikovcu nema nikakve svrhe. Mogu samo da lupaju po lonci a i šerpama ko u vreme Miloševića. Na provokacije Vučić neće nasesti i ne može biti nasilja jer policije nema već se mogu pobiti između sebe jer je skupina sastavljena od sujetnih i isluženih lidera koji su već u želji da apsolutno dominiraju u svojim strankama razbili DS, DSS, Obraz, i mnoge male leve i desne stranke. Ima jedna srpska poslovica: „Slažu se kao rogovi u vreći“…

    2. Gospodine Zorane, da li vi to pozivate na nasilje i nemire ili mi se samo učinilo?

      1. Nije ti se ucinilo, tebi se prividja nasilje i nemiri ijos uvek ti odzvanjaju reci sad vec legendarne novinarke Barbare (Linc, silovanje i nasilje) sa njenog nezaboravnog maloumnog izvestavanja sa prvih protesnih setnji u Beogradu? Neverovatan je uticaj ostavila na plitke mozgove? Takvima se sve prividja pa i zlatno nepostojece doba?

      2. Gospodjice Sara, jasno sam rekao – blago i upozoravajuće radikalizovati – nisam uopšte pomenuo. nasilje. I Gandi je radikalizovao proteste protiv Engleske imperije ležanjem ispred policijskih konjičkih kordona, ali to nije bilo nasilje. Ako do nasilja ipak dodje biće odgovorna vlast koja je gluva za potrebe naroda za državom u kojoj vlada pravo a ne partija.

      1. Nasilje obično sledi posle kradje. Poreze plaćaju uredno i protestanti. Zašto onda javni servis njih ignoriše u vestima??

      2. Vojo, nisi razumeo, ne radi se o mržnji već o borbi za normalnu državu, ali ošigledno imamo različite predstave o tome šta je normalno a šta nije.

  2. Nema potrebe za blokadom tog tipa , samo treba totalni bojkot svih onih koji se reklamiraju na RTS-u. Kada im pare ulozene u reklamu na istom, donesu veliki gubitak, vise nece finansirati privatni seevis. Mora malo discipline ako hocemo javni servis da bude kakav treba.

  3. Odakle nekome pravo da bilo šta blokira? Šetajte, lajte, režite, lažite i lupetajte, ali nema niko pravo da blokira državnu televiziju samo zato što nije po njegovom ukusu. Ovo je sramota i pokušaj izazivanje nereda, jer protesti se osipaju i sve je manje ljudi, pa mora nešto da se desi radikalno kako bi se mogla glumiti žrtva i pokušati nasilno rušiti vlast.

    1. Jeste RTS drzavna televizija ali po diktatu jednog coveka, sto samo posebi govori o kakvom se javnom servisu radi i kakvim je mrakom obavila javno mnjenje? Oni koji se bore protiv takvog bezumlja ne laju, ne lupetaju ne lazu, neruse nakaradni sistem, to zapravo radi okupator I uzurpator normalne i slobodne misli i njegovi neprobudjeni sledbenici verujuci slepo u bezocne lazi prvorodjenoga i njegove sedmogodisnje manipulacije i neprekodne vec ogavne kampanje? Za sve njegove lazi, nebuloze, prevare, nesposobnosti i sludjivanje zbunjene i zavedene mase veliku odgovornost snosi RTS kao javni servis? Oslobadjanje od sivila u kojem smo dovedeni bez dileme je izvuci RTS iz kanzji uzurparora svega onoga sto cini jedno drustvo normalnim?

  4. Dovoljno je reći da je Vučiću pored mafijaških batinaša , RTS
    desna ruka u vršenju i održavanju njegove autokratske vlasti……

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.