Zelenović: Finansiranje medijskih projekata po zakonu

* Očigledno da je u pitanju strah od predstojećih predsedničkih izbora
Gradonačelnik Šapca demantuje navode premijera o novcu za kampanju Vuka Jeremića

Ostavite komentar


  1. Da je finansiranje po zakonu zašto se onda sredstva izdvaju medijima koji i ne uđu u Šabac?

  2. Finansiranje medijskih projekata je u redu, ali kada se fiktivno finansiraju medijski projekti a novac ode u dzep demokrata onda to nije u redu, blago receno

  3. Gospodine Zelenoviću pare ste isključivo dali po nalogu gospodina petrovića i to novinama i magazinima koji odgovaraju Jeremiću jedan je i ovaj na kome ja komentarišem, i nije nikakav problemda ste dali svoje pare nego pare poreskih obveznika , a da sve novine isključivo za te pare pišu i afirmišu Šabac.Štro bi rekao narod krali ste ispod žita i tu novine i mediji ne snose nikakvu odgovornost, oni rade za pare,odgovornost je lično vaša i vaših saradnika.

  4. To ce da utvrdi komisija i tacka. Nadam se da je sve po Zakonu. U suprotnom bice kaznjeni po Zakonu.

  5. Svako ima pravo da konkurise na projekat, zavisno od teme . Takve obaveze nisu predvidjenje za reklamiranje kampanja.

  6. Da finansiranje lokalnih Šabačkih medija!Nisu čista posla.Možda ne objavite kritiku ali ovo je neobranjivo.

  7. Ko zna sta ste vi radili pa je pustena ta prica u medije. Nadam se da ce biti sprovedena istraga kojom ce sve biti razotkriveno.

  8. Ovaj novinar eraković je lični novinar i podguzna muva zelenovića i petrovića.

  9. Branislav Gasic je napadan od svih medija da je dok jos nije bio ministar odbrane od grada Krusevca gde zivi dobio novac na javnom konkursu za svoju TV stanicu. To je za sve medije bio slucaj bez presedana zasto je dobio lovu. Danas vidimo da je to sasvim ispravno iako; Blic, Vreme, Kurir, pa ni Danas nemaju ama bas nikakvih dodirnih tacaka sa gradom Sabac. Urednik Vreme-na se na sva Usta hvalio da je bio kod Miskovica na dorucku sa jos par kolega i da su dobili po korpu jabuka. Nebojsa Zelenovic Vladar Sapca i okoline je bio darezljivije ruke, pojedini mediji valjda po licnom izboru su dobili sredstva za sto obuhvatnije pisanje i propagiranje grada Sapca. Sad se nadamo da ce Sabac da Cveta bar u Vreme-nu, Blic-u, Kurir-u, mozda i u Danas-u. Cudni su putevi ovozemaljski, a jos cudnije sta se sve ljudi nece setiti da legalizuju kriminal.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 9

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.